Kişiye özel tasarım ürünleri üretimi

Merhabalar değerli webmasterlar. Bugün sizlere çok eğlenceli bir para kazanma yöntemini anlatacağım.
Çoğu insan farklı şeyler giymek ister. Hatta bir ürünün sadece kendisinde olmasını ister. Eminim bir çoğunuz sizde olan bir ürünü başkasında da görüyorsunuz. Özellikle kızlarımız bu konuda çok hassas diyebilirim. Biz insanoğlunun bu özelliğinden yararlanarak niye para kazanmayalım ki?
Bunun için photoshop bilgisine sahip olmamız gerekiyor. Bunun dışında tasarım yapabileceğiniz programlar var. Ancak bana göre en kolayı photoshop. 1 ay içerisinde internetten eğitimler alarak profesyonel bir düzeye gelebilirsiniz. Ayrıca bu ürünleri satacağınız bir mağazaya ihtiyacınız olucak. Bu mağazayı internet sitesi olarak, instagram mağazası olarak açabilirsiniz. Para kazanmaya başladığınızda da kendi mağazanızı açarak, patron sıfatına erişebilirsiniz.
Yaptığım tasarımlar nerelerde kullanılabilir?

*T-shirt
*Mug, bardak ve kupa
*Şapka
*Ayakkabı
*Atkı
*Anahtarlık gibi malzemelerde çizimlerinizi kullanabilirsiniz.
*Hatta 3d yazıcı ile figür haline bile getirebilirsiniz. Buna detaylı olarak birazdan değineceğim.
Kişiye özel tasarım

İnsanlar sizlere istedikleri ürünü ve özellikleri söylerler ve sizde çizerek bu hayallerini gerçeğe dönüştürürsünüz. Ya da size kendi çizimlerini getirirler ve bunu siz basarsınız. Başlangıç olarak baskı makinelerini alabilecek bir bütçeniz olmayabilir. Bu yüzden bir firma ile anlaşabilirsiniz. İnsanların hayallerini gerçekleştirdiğinizde yüz ifadelerini görmeniz sizi motive edecektir.
Tasarım ürünleri için iş önerisi

Eminim loot crate gibi kutuları biliyorsunuzdur. Bilmeyenler için aylık üyelik olduğunuz ve içinden konuya göre ürün çıkan bir kutudur. Sizin evinize kargolanır. Bu fikir ile şu anda Türkiye üzerinde kırtasiye, köpek malzemeleri, dergi gibi birçok konularda satış yapılmakta. Peki bizim tasarımlarımız ile bu kutunun ne alakası var?
Öncelikle belli bir seviyeye geldikten sonra sizde ürünleriniz için özel kutular yapabilirsiniz. Ya da örnek olarak marvel evreni üzerine yoğunlaşırsınız. Marvel üzerinde bulunan karakterlerin özel t-shirtlerini yaparsınız. Hatta 3d figürlerini bile yapabilirsiniz. Emin olabilirsiniz ki birçok koleksiyoncu sizin bu ürünlerinize talep gösterecektir.


Kısaca tasarım ürünlerinin belli bir sınırı yok diyebiliriz. Tamamen hayal gücünüze kalıyor. Yapmanız gereken tek şey photoshop öğrenmek ve tasarım yapmaya başlamak. Satış kısmı en kolay aşama. Youtube sayesinde, instagram sayesinde birçok müşteri edinirsiniz. Tek yapmanız gereken bu işlere ilgisi olan kişilere ücretsiz hediye vermek. Yüksek takipçisi ve youtube kitlesi olan kişilere daha kaliteli güzel ürünler yollamanız gerekebilir.

Diğer internetten para kazanma yöntemleri