lostyazilim
tr.link

Link kısaltma sitemiz açıldı linkef.ml/1K 12-15lira/ref %40

2 Mesajlar 769 Okunma
lstbozum
tr.link

Mteam Mteam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba ben Serhan Engin
Sitemiz yeni açıldı www.linkef.ml
Sitemiz link kısaltarak para kazanma.
Türkiye için oranlar:
Web= 3.6 dolar
Mobil=4.32 dolar
Referans ise %40!!!
Yani referans yüksek oran veriyor.
Ödeme seçenekleri su anlık papara mevcut.ininal yaza eklenecek.papara olduğu için banka hesabı eklemeye gerek duymadım.
Sitemiz link.tl bayilik sistemi ile kuruldu.Ödeme yapmadık yeniyiz ama 1hafta içinde ödeme kanıtlarımız olacak.bize güvenmyorsanız link.tl ye güvenebilirsiniz.sonuçta ona bağlıyız.
Bazı arkadaşlar diyebilir neden ücretsiz alan adı...Benim tiklatirkazan.com diye de vardı link kısaltma servisim(whois kaydına bakabilirsiniz) lâkin alan adı sitenin ne olduğunu çok belli ettiğini söyledi üyelerim. Bende apar topar birtane ücretsiz ile açtım.hiç bir sorun teşkil etmemekte bu.lütfen yorum atarken bununları yazmayın.emin olun ödeme yapacağız. :) (hem hiç link kısaltma servisinde .Com olurmu diye düşündüm :) mantıklı geldi kısa bir alan adı seçtim.)

Sitemiz 285 tıklama ya bu gün üyemize 1dolar vermis buda 3.65 liraya eşit burdada oranlarımızın yüksek olduğunu görmekteyiz. Sitemizin anasayfada chat bölümü mevcut. Burdan üyeler ile sohbet edebilirsiniz.
Üye panel kısmı çok rahat kullanımı mevcut.güzel ve göze hoş gelen bir tema var.
Tıklama çok iyi saydığı söyledi üyelerim.gayet iyiymiş diğer sitelere göre.
Bizi tercih edenlere teşekkürler!
Http://linkef.ml

wmaraci
reklam

Mteam Mteam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar bu gün sitemiz 500 tıklama aldı kazançlar şöyle
1.8 dolar
Yani 1000 tıklama gelse 3.6 dolar
Ve yarısı mobil yarısı web tiklamalari.
13.50 liraya denk geliyor.
Sunuda demem gerek sitede 2 reklam geçişi var. Bu gelen tiklamalarin %30u ikinci reklam geçişi ne girmemistir bile. Bizim vaad ettiginiz kazançlar 2 reklam sayfasından geçişe veren dir.tek reklam sayfasından geçen de olduğu için .2 reklamdan da gecseler i kişiler bu kazanç daha fazla olurdu... uzun lafın kısası gelin sizde iyi kazanın.iyi günler.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al