-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda mobil liraya ihtiyacım olmaya başladı ticaret yaptığım bir arkadaş mobil ile ödemeyi alıyor.Biraz araştırdım Google AdSense sanırım mobil ödeme yapmıyor :) (Dalga geçmeyin yeni başladım reklam işine.) Şuan mobil ödeme ile ücret teslimi yapan bir reklam veya link kısaltma sitesine ihtiyacım var acaba bildiğiniz güvenilir siteler var mı?
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güvenilir ve mobil ödeme? hiç sanmıyorum. Paranız banka hesabınıza yatırılır, siz de ticaret yapacağınız kişiye oradan mobil olarak parayı aktarırsınız. En iyisi böyle olur diye düşünüyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En mantıklı ve sağlam yolu Banka Havalesidir ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
tr5.in link kısaltma sitesi olarak güvenilir gösteriliyor yalnız.Duymuş muydunuz bilgisi olan var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım benim de birçok arkadaşım online oyun oynarken mobil ödeme kullanıyorlardı ve hepsi birçok kez mobil ödemeden dolayı paraları gitti.Bence mobil ödeme işine hiç girmemelisin.En iyi yol banka havalesi arkadaşın dediği gibi çünkü banka havalesinde eğer para alamama gibi bir durum olursa en azından makbuzu kanıt olarak gösterebilirsiniz.Banka havalesi ile ilgili sorun varsa ben sana yardımcı olurum