Arkadaşlar merhaba,

Okex borsasının kampanyası uzun zamandır devam ediyor.Resimde gördüğünüz ödülleri basit işlemler ile alabiliyorsunuz.Ödüller her ayın 30'u ve 15'inden sonra 7 gün içerisinde yatıyor.



Yani ayın 30'una kadar yaptığınız işlemlerin ödülünü 30'undan sonra 7 gün içinde, 15'ine kadar yaptıklarınızı 15'inden sonra 7 gün içerisinde alıyorsunuz.Üstelik USDT TRC20 ağıyla göndermek ücretsiz.Elinizi çabuk tutarsanız bugünden itibaren işlemleri yapıp 30'una kadar bitirirsiniz.



Yapmanız gereken 50-55 usdt arası okex borsasına atmanız.(100 usdt atarsanız size ödüller kısmından 20 usdt'lik komisyon indirimi veriyor.Yapılan işlemlerin komisyonlarını ertesi sabah hesabınıza yatırıyor tavsiye ederim.)

Attığınız usdt ile her gün 1 spot ve 10x lik marjin işlem yapmanız gerekiyor.Hemen al-sat ile hızlıca yapabilirsiniz.Kaybınız olmayacaktır.Aşağıda en az kayıp için kendi işlemlerimi örnek olarak vereceğim.

Ya da kredi kartıyla 100 usdt site üzerinden alabilirsiniz.Tüm bu hediyelere ek 10$'lık BTC veriyor kredi kartı ile alımlarda.Anından ödüller bölümünden btc'yi alabiliyorsunuz.

Kampanyaya katılabilmek için referans üzerinden kayıt olma zorunluluğu var.Size attığım link üzerinden kayıt olup işlemlere hemen başlayabilirsiniz.

https://www.okex.com/tr/promotion/LSTB/5947945


Örnek olması açısından ödüle hak kazanmak için yaptığım işlemler.



Sorularınız varsa sorabilirsiniz cevaplarım bu kampanyayı kaçırmayın bence.