lostyazilim
tr.link

Oyun Oynayarak Para Kazan!

2 Mesajlar 909 Okunma
acebozum
tr.link

taha339 taha339 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkiler :D Size benim de kullandığım bir Oyun oyna - kazan sitesini tanıtacağım. Web Strateji oyunu olan Marketglory'e kayıt olduğumuzda ilk önce work sekmesinden günlük işlerimizi yapıyoruz. Bu işler 24 saatte bir açılıyor.Daha sonra fight sekmesine tıklayıp attack now'a tıklıyoruz. Günlük 10 tane fight yapabiliyoruz. 1.20try yapınca ilk iş olarak markets-local marketten high quality bir süt alıyoruz. Bu bize 5 enerji verir. Fight ile enerji doğru orantılıdır.Toplamda 6 enerjiniz olur. İlk fightta 0,60 , ikincide 0,54 , üçüncüde 0,486 try kazanırsınız ve bu böyle devam eder. İlk 3 fîghtta kara geçer diğelerindede daha fazla kazanmış olursunuz. Süt ile birlikte 10 tane gazete alırsanız enerjiniz 9 olur ve daha fazla karlı çıkarsınız. İleriki seviyede company bölümünden şirketler kurup şirketlerine yatırım yapıp ürettiğin ürünleri satarak paranızı katlayabilirsiniz. O kadar beklemek istemiyorum oyuna hızlı gîreceğim derseniz sağ üst köşedeki invest Euro bölümünden Euro yatırarak direk şirket aşamasına geçebilirsiniz.
Referans toplayıp günlük referans bonusundan referanslarının o anki enerji seviyelerine göre kazanabilirsiniz.
En başta zarar edecek olsanda fight bölümünde arenada diğer üyelerle savaşarak günlük seviyenden kazanabilirsiniz.Tabi önce zırh silah kalkan gibi malzemeler almanız gerekiyor market bölümünden. Zarar ettiğiniz kısımda bu. En başta kazandığınız meblağ düşük harcamanız fazla olur. Fakat ilerde toparlarsınız. :)

Referansımdan kayıt olanlara pm'den skype adresimi vereceğim. Oyunla ilgili her türlü sorunuzu bana yazabilirsiniz.

Refli Link :) :http://www.marketglory.com/strategygame/taha339
Refsiz Link :( : http://www.marketglory.com

elektronikssl
webimgo

Ahmhil Ahmhil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Uçak Teknisyeni
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 7 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
oyuna senin refinle girişş yaptım ama ne yapmam gerektiğini hiç anlamadım bir yardımcı olursan çok sevinirim..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al