Practik-Machine, son zamanların popüler coinlerinden olan DOGE’un mining servisi olarak biliniyor.Sistem henüz çok yeni 17 Nisan 2021 ’de açıldı ve hızla büyümeye devam ediyor.

Buraya üye olmanıza, telefon numarası ya da email adresi belirtmenize gerek yok. İddia edilene göre ücretsiz mining işlemi yapılabiliyor.Kayıt kısmına sadece parayı çekebileceğiniz doge coin cüzdan kodunuz yeterlidir.

Yatırım yaparak 24 saat içerisinde %100 kar fırsatı sunarak katılımcılara tam 24 saat sonrasında otomatik olarak yatırım tutarının 2 katını ödemeyi vadediyor. DogeCoin’in cüzdanını bulup, numarasını bu siteye yapıştırarak kazanım işlemi başlatabiliyor. Yatırdığınız coin 15 dakikda sisteme geçiyor ve sistemden tam 24 saat sonra tekrar hesabınıza 2 katı olarak yatırım yapılıyor. DogeCoin yanında siteye Bitcoin,Litecoin,Ethereum,Tron ve Perfect Money gibi alternatif coinlerle de yatırım yapabilir ve kaydolabilirsiniz.

Not : Bu tür sitelere fazla ücret yatırmanızı önermem 1-2 gün ödeme yapıyor sonra ödeme yapmıyor site henüz bu gün kuruldu ben 117 doge gönderdim , çekim yaparsam veya yaapamazsan 24 saat için de geri onuda konuda belirteceğim.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Daha Fazla Detay : https://bilenvar.com/ekonomi/practik-machine/

Refsiz Link : https://practik-machine.cc/

Refli Link : https://practik-machine.cc/?ref=11603