lostyazilim
tr.link

Proje X Faaliyete Girdi. Yani artık İnternetten Kazanç Hayal Değil:)

16 Mesajlar 4.316 Okunma
acebozum
tr.link

blogmame blogmame Hepinize İyi Bloglamalar Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 265
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
sistem güzel bir sistem ama güven kazanması lazım biraz. Uğraşmak isteyenler deneyebilir ama şuan denemek gibi bir fikrim yok. tek buradan değil her yerden gelen teklifleri geri çeviriyorum. Yani güzel sisteme benziyor. Arkadaşa ayak uydurmak isteyene tavsiye ederim. Messenger'den konuşun anlaşın...

wmaraci
reklam

FatihAtasoy FatihAtasoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

blogmame adlı üyeden alıntı

sistem güzel bir sistem ama güven kazanması lazım biraz. Uğraşmak isteyenler deneyebilir ama şuan denemek gibi bir fikrim yok. tek buradan değil her yerden gelen teklifleri geri çeviriyorum. Yani güzel sisteme benziyor. Arkadaşa ayak uydurmak isteyene tavsiye ederim. Messenger'den konuşun anlaşın...

Güven konusunda zerre kadar endişeniz olmasın. Bu proje yıllardır binlerce üyesine ödemesini hiç aksatmayan Xticaret kuruluşunun yeni projesidir. Ve devlete kayıtlı vergisi herşeyi yasaldır.

Bu sistemde ne kadar erken kayıt o kadar avantaj anlamına geldiği için ben bir daha düşünmenizi öneririm:)

Ayrıca yorumun ve tavsiyen için teşekkürler.

zego zego İnternet Reklamcılığı Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek İnternet Reklamcılığı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** Ü**
  • Mesajlar 716
  • Beğeniler 44 / 46
  • Ticaret 29, (%100)
Hocam konudaki yorumları ve mesajları okudum. Ancak sadece "biz çok iyiyiz" anlamında mesajlar vermişsin.

Sen bana şunu söyle; Ben bu sisteme kayıt olursam hangi açıdan, neler kazanıcam?

• Üyelik 20.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

zego adlı üyeden alıntı

Hocam konudaki yorumları ve mesajları okudum. Ancak sadece "biz çok iyiyiz" anlamında mesajlar vermişsin.

Sen bana şunu söyle; Ben bu sisteme kayıt olursam hangi açıdan, neler kazanıcam?

Ben sana kazanabileceklerini söylüyeyim: Tabi bunlar yan gelip yatarak kazanılacak şeyler değil biraz çalışma istiyor:

* İnternetten teknik bilgi olmaksızın her internet kullanıcısının yapabileceği basit işlemlerle yüksek kazançlar elde edeceksin

* Grup içinde olmanın dayanışmanın arkadaşlığın keyfini çıkartacaksın. Bu da bir kazanımdır ..

* İnternetten para kazanma yollarına dair farklı bir bakışa sahip olacaksın.

* Ve en kazancını elde ettikten sonra bir işi başarmanın gururunu yaşayacaksın.

Bunlar nasıl olacak sorusunun cevabını konuyu açtığım ilk msjdaki linkte yani buradan bulabilirsin. Oradan bilgi edinmen için karşına çıkan forma email adresini ve ismini yazıp ücretsiz ön kayıt yaprıman gerekiyor.

Veya sana pm atayım msnden görüşelim.

wmaraci
wmaraci

MertCanatan MertCanatan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 28 /
  • Meslek
  • Mesajlar 554
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
bir ara "saadet zinciri" miydi neydi, öyle bir şey geldi aklıma. mesajlardan anladığım kadarıyla network marketing zinciri sanırım.

• Üyelik 20.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Mert Canatan adlı üyeden alıntı

bir ara "saadet zinciri" miydi neydi, öyle bir şey geldi aklıma. mesajlardan anladığım kadarıyla network marketing zinciri sanırım.

Saadet zinciri midir değil midir bununla ilgili buradan bilgi edinebilirsiniz:)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al