lostyazilim
tr.link

Reklambux Hakkında [Makale]

5 Mesajlar 2.441 Okunma
acebozum
tr.link

teknolojikforum teknolojikforum AdSense Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba,

Bugün reklam firmaları tanıtımına başlamak istiyoruz. Hem videolu hemde yazılı bir şekilde reklam firmalarını tanıtacağız. İlk reklam firması da benim eskiden kullandığım reklambux firması olsun dedim. Reklambux kaliteli bir firma. Şimdi avantajlarına ve dezavantajlarına birlikte bakalım. :)

Reklambux Avantajları

Reklambux şirketi ile iletişim kurmak çok kolay. Hemen bir destek fişi açıyorsunuz yada mail atıyorsunuz 10 dakika içinde geri dönüyorlar. Destek bildirimi açınca daha hızlı bir şekilde geri dönüş yapıp sorunlarınızı hallediyorlar.

Sayma işlemlerinde bir sakatlık yok. Yani eksik sayma gibi bir sorunları yok.

Bin gösterim başına gelir ve tıklama başına gelir modeli ile çalışıyorlar her ikisi de mevcut.

Minimum ödeme tutarı 10 TL. Yani düşük hitli bir sitede hemen parasını alabilir.
Kullanıcı paneli gayet rahat. Sayımlar saatte bir yapılıyor.

Sitenizin kabul edilmemesi için çok aşırı dandik bir site olması lazım. Başvurduğunuzda hemen kabul ediyorlar.

Paypal ile ödemede var.

Reklambux Dezavantajları

Yeni ve küçük bir şirket oldukları için genelde sitenizde Adsense reklamları yayınlanıyor. Birde ara sıra kendi reklamları yayınlanıyor. :)

Bin gösterim başına kazanç ve tıklama başına kazanç ayrı ayrı. Yani ikisi bir arada değil. Tıklama olduğunda görüntülenmeyi saymaz, görüntülenme olduğunda tıklamayı. Genelde adsense reklamları yayınlanıyor. Tıklamaları cebe indiriyorlar. :)

Başlangıçta BGBG kazancı 50 Kuruştan başlatıyorlar. Bu gayet yeterli bir rakam. Ancak bir süre sonra 40-30 kuruşa düşürüyorlar. Benim reklamları 10 kuruşa kadar düşürdüler.

Genel olarak arkadaşlar Adsense alamıyorsanız, ya da Adsense hesabınız banlandıysa Reklambux firmasını bir süreliğine tercih edebilirsiniz. :) Şimdide videolu anlatımlara geçelim

Reklambux Üye Olma ve Yayıncı Paneli

Gayet kolay bir şekilde üye olarak yayıncı ya da reklam veren olabilirsiniz. Bunu videolu bir şekilde göstermek istedik. Videomuzu izleyerek bilgi edinebilirsiniz.

Kaynak: http://www.teknolojikforum.com/reklambux-hakkinda/

Yazımızı beğendiyseniz bir teşekkürü çok görmeyiniz. Teşekkürler. :)

wmaraci
reklam

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Hocam sitenizi inceledim de, Henüz içerik yok ayrıca yeni bir site reklamlar kaldırılmalı diye düşünüyorum ama tabi sizin taktirinizdir. :) Eğer reklam koyacaksanız da daha profesyonel bir reklam yerleşimi şart :) Bunu ticaret için anlamayın bir dost tavsiyesi :)

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

• Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Hocam sitenizi inceledim de, Henüz içerik yok ayrıca yeni bir site reklamlar kaldırılmalı diye düşünüyorum ama tabi sizin taktirinizdir. :) Eğer reklam koyacaksanız da daha profesyonel bir reklam yerleşimi şart :) Bunu ticaret için anlamayın bir dost tavsiyesi :)

Hocam şuan Adsense aldı sitem. Adsense reklamları. :) Bu reklam şirketini forum sitemde kullanmıştım. Sonra Adsense alınca bıraktım. Ancak alamayan ya da ban yiyen arkadaşlar için tanıtmak istedim. :)

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)

teknolojikforum adlı üyeden alıntı

Hocam şuan Adsense aldı sitem. Adsense reklamları. :) Bu reklam şirketini forum sitemde kullanmıştım. Sonra Adsense alınca bıraktım. Ancak alamayan ya da ban yiyen arkadaşlar için tanıtmak istedim. :)

Anlamadım ama en azından temanıza uyarlayın reklamları :) Bu şekilde çok itici duruyor

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Anlamadım ama en azından temanıza uyarlayın reklamları :) Bu şekilde çok itici duruyor

Şöyle anlatıyım hocam. Eskiden Adsense hesabım yoktu. Reklambux falan kullanıyordum. Şimdi adsense aldım reklambux kullanmıyorum. Sitemde Adsense reklamları var. Dediğiniz gibi haklısınız. Düzenleme yapmam gerekli. Teşekkürler. :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al