Merhaba,
Bugün reklam firmaları tanıtımına başlamak istiyoruz. Hem videolu hemde yazılı bir şekilde reklam firmalarını tanıtacağız. İlk reklam firması da benim eskiden kullandığım reklambux firması olsun dedim. Reklambux kaliteli bir firma. Şimdi avantajlarına ve dezavantajlarına birlikte bakalım. :)
Reklambux Avantajları
Reklambux şirketi ile iletişim kurmak çok kolay. Hemen bir destek fişi açıyorsunuz yada mail atıyorsunuz 10 dakika içinde geri dönüyorlar. Destek bildirimi açınca daha hızlı bir şekilde geri dönüş yapıp sorunlarınızı hallediyorlar.
Sayma işlemlerinde bir sakatlık yok. Yani eksik sayma gibi bir sorunları yok.
Bin gösterim başına gelir ve tıklama başına gelir modeli ile çalışıyorlar her ikisi de mevcut.
Minimum ödeme tutarı 10 TL. Yani düşük hitli bir sitede hemen parasını alabilir.
Kullanıcı paneli gayet rahat. Sayımlar saatte bir yapılıyor.
Sitenizin kabul edilmemesi için çok aşırı dandik bir site olması lazım. Başvurduğunuzda hemen kabul ediyorlar.
Paypal ile ödemede var.
Reklambux Dezavantajları
Yeni ve küçük bir şirket oldukları için genelde sitenizde Adsense reklamları yayınlanıyor. Birde ara sıra kendi reklamları yayınlanıyor. :)
Bin gösterim başına kazanç ve tıklama başına kazanç ayrı ayrı. Yani ikisi bir arada değil. Tıklama olduğunda görüntülenmeyi saymaz, görüntülenme olduğunda tıklamayı. Genelde adsense reklamları yayınlanıyor. Tıklamaları cebe indiriyorlar. :)
Başlangıçta BGBG kazancı 50 Kuruştan başlatıyorlar. Bu gayet yeterli bir rakam. Ancak bir süre sonra 40-30 kuruşa düşürüyorlar. Benim reklamları 10 kuruşa kadar düşürdüler.
Genel olarak arkadaşlar Adsense alamıyorsanız, ya da Adsense hesabınız banlandıysa Reklambux firmasını bir süreliğine tercih edebilirsiniz. :) Şimdide videolu anlatımlara geçelim
Reklambux Üye Olma ve Yayıncı Paneli
Gayet kolay bir şekilde üye olarak yayıncı ya da reklam veren olabilirsiniz. Bunu videolu bir şekilde göstermek istedik. Videomuzu izleyerek bilgi edinebilirsiniz.
Kaynak: http://www.teknolojikforum.com/reklambux-hakkinda/
Yazımızı beğendiyseniz bir teşekkürü çok görmeyiniz. Teşekkürler. :)