-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ikisini de kullanma bence.Reklam store 1000 sayfa gösteriminde 3 sayfa gösterimi sayar 5 tıklamaya 3 kuruş verir.Adhood stopaj ayağına %38 kesinti yapıyor zaten tıklama başı 3 kuruş ayrıca min ödemeye ulaşmak da uzun sürer.Ek olarak siteyi yavaşlatıyor reklam sidebarda ise çoğu zaman side bar o reklam yüzüden açılmıyor.Şunu da belirtmem gerekir ki adhood bir türkticaret iştirakıdır, haklarında çok fazla olumlu bişey okumadım
hayır kuruluşlarının reklamlarını yayınla demişler kesinlikle hak veriyorum en iyisi o, eğer adsense hesabın yoksa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adhood gerçekten çalışılacak bir firma değil. Bir CTR mevzuları var Allah başka dert vermesin. Kendi ödemediği vergiyi senden kesiyor oda ayrı birşey.
Reklamstore'da sadece bir sitem var onunda hiç hiti olmadığından birşey diyemem ama kazananlar var. Reklamarıda fena değil
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Reklam store' un avantajı herkesi kabul ediyor ama birşey kazanamıyorsun, adsense ise sitedeki reklam alanların fazla olması gerekiyor benim kanımca yoksa içerik az diye reddediyor siteyi. bu tip reklam alanları kullanacak yerine siteye banner reklam alarak hiç olmazsa az da olsa bir şey kazanırsınız şahsi görüşüm. Bunları neden söylüyorum benim sitede de reklam store var oradan bu görüşlere sahibim tabi ki değerlendirme size kalmış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MCPD
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bendede reklam store var fakat bir halta yaramıyor yavaşlatmaktan başka
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
#Web , #Google , #Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
reklamstore kullanıyorum tıkır tıkır odememı alıyorum
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Reklam sistemi kullanmana gerek yok, reklam alanları da kiralayabilirsin aslında.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yüksek hitin varsa reklamstore,adhood u önermem.