lostyazilim

Resim Yükle Bitcoin Kazan

2 Mesajlar 996 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

derya1985 derya1985 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / K
  • Meslek Satış Danışmanı
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Biliyorum bir çoğunuz duymuşsunuzdur Bitcoin olayını. Şuan fiyatı 10.000 TL civarında geziyor.

Bu bitcoini kazanmak için birçok havuz sitesi mevcut. Ancak ya ödeme alt limitleri çok düşük ya da verdikleri satoshiler çok az.

Bahsedeceğim sistemde öncelikle belirtmek isterim, referans sistemi yok.
Site tamamen resim yükleme sitesi. Bu resimlerin görüntülenmesi, beğenilmesi ve profil takibi üzerinden para kazanılıyor. Ödemeleri 1 satoshi bile olsa günlük olarak bitcoin cüzdanınıza yapıyor. Ayrıca birçok sitede olduğu gibi, tıklandığında pop-up ve rahatsız edici reklamlar yok.

Sitede en başta kazandığınız miktar düşük olacaktır, çünkü rütbe sistemi var. Ancak bot kullanmazsanız ki botların büyük bir çoğunluğu çin vb. ülkelerden hit göndermektedir, seviyeniz kısa zamanda artacak ve daha çok kazanmaya başlayacaksınız.

Ayrıca çoğu kişi bu tip sistemlere girip, belki zaman yetersizliğinden belki sarmamasından dolayı o zamana kadar kazandığı ufak meblağları içeride bırakarak vazgeçiyor. Dünya çapından 1500 BTC hareketsiz ve sahipsiz halde kalmış durumda şuan. Bu durumda çoğunlukla bu tip işlemlerden kaynaklanıyor. Eğer sistemi beğenmez ve çıkmak isterseniz. İçerde biriken miktarınızı 10 krş bile olsa %10 komisyon karşılığında bozuyorum. Yani içerde 5 kuruş paranız kalmıyor. Ayrıca daha önce başka cüzdanlarınızda birikmiş ufak meblağlar varsa bu durum onlar içinde geçerli. Benimle özelden ya da konu altından iletişim kurabilirsiniz bu konu hakkında.

Gelelim sistemimize; dediğim gibi sistem görüntüleme, beğeni ve takip etme üzerine kurulu. Tabiki beğenme ve takip etme için üye olunması gibi bir durum söz konusu.

Kazanç oranları:

SİSTEMİN LİNKİ RESİMDEDİR

tabiki bu kazanç oranlarını çekebilmeniz için öncelikle bir cüzdanınız olmalı. Bunun için https://bitcoinwallet.com/ cüzdana üye olmanız yeterli. Şuan için sadece bu cüzdana ödeme yapmaktadır ve çekmek istediğinizde diğer cüzdanların aksine çok küçük bir komisyon uygulamaktadır.

Sistemin diğer havuz sistemlerinden farkı saat başı, gün başı tıklama falan istemiyor. Ayrıca onlar gibi saat başı 60-70 satoshi değil, en başta bile beğeni başı 350-400 satoshi, takip başı 600-700 satoshi veriyor. Bu miktar beğeni başı 700, takip başı 7000 satoshiye kadar çıkıyor. Benim şuanki seviyem Captain . Siz ilk girdiğinizde Corporal olarak başlayacaksınız. Düzenli çalışmayla güzel paralar kazanabilirsiniz. BTc'den kazanılmaz diye düşünmeyin. Benim BTCTurk hesabımda şuan 950-1000 TL civarında param var. Sadece resim sitesi olarak beni kullanın diyor ve seviyenizi sürekli olarak yükseltiyor. Tabi hile hurdaya başvurmassanız.

Siteye atılan resmin içeriği önemli değil. Sadece müstehçen ya da şiddet içeren olmasın yeter.

Resim üzerinden giriş yapıp üye olan ve benim profilimini takip edip herhangi bir resmimi beğenenlere aynı şekilde karşılık verilecektir. Siftah benden olsun bi nevi :D

Sorularınızı konu altında sorabilirsiniz. Bol kazançlar dilerim.

NOT: Konu altında yüklediğiniz bir resmin linkini bırakın. Herkes biririninkini beğensin kazanç artsın böylece.

wmaraci
reklam

ilkerefsane ilkerefsane WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad İ** Ö**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 2, (%100)
bi deneyeceğim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al