Merhabalar,

Bundan 1.5 ay önce kullanmaya başladığım Risusmedia reklamlarında büyük sorun yaşıyorum.Son 1 haftadır ne reklamları çalışıyor nede ödemelerimizi yaptılar.

Bu reklam şirketini kullanan varmı acaba ? Tam 8 kere mail attım hiç birine cevap vermediler tam 8 gündür bekliyorum 120 tl'ye yakın param var bu şirkette ve henüz ödeme yapmadılar ve cevapta vermiyorlar..

Sitelerinde yazan adresleri ANKARA ve telefon numaraları ise :
(312) 392 22 88 bu şekilde. Aradığım zaman bırakın telefonu açmayı telefon cızırtıdan başka tepki vermiyor yani telefonlarıda bozuk veya sahte..

Gerçekten sinirlenmiş durumdayım ya insanları keriz yerine koyuyorlar yada iflas ettiler ve ödeme yapmadan tüyme peşindeler.EĞER RİSUS MEDYA Reklamları Kullanan varsa buraya yazsınlar veya bu sitenin sahipleri buradalarsa ARTIK ÖDEMELERİMİZİ Yapsınlar ve artık bu işi yapmayacaklarsa bize ödemelerimizi verip ondan sonra ne yapacaklarsa yapsınlar..

http://www.risusmedia.com bu adres bunların web adresi

Herşeyi anlarım.İflas edersin paran yoktur zor durumdasındır tamam ama 8 günde insan bir mesaj atar bizim sorularımıza cevap verir.Desinler ki şuan çok sıkışığız veya bir sorunumuz var size ödemeler illa yapılacak lütfen sabredin falan desinler yine ona bile razı geleceğiz ama bu yaptıkları resmen sahtekarlık.

Kimse'nin babasının çiftliği değil internet ortamı insanları çalıştırıp çalıştırıp reklamları kullandırtıp 100 tl'ye kadar para biriktirip sonra birden ortadan kaybolmak olmaz.Gerekirse 5 değil 555 tane forum sitesine bu mesajı yazacağım ve bütün risus medya kullanan Türk yayıncı madurları ile konuşacağım..DESTEK BEKLİYORUM.