-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ceyrancı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu tür sitelerden para kazanma işlerini çok kez duydum ancak ihtiyacım olmadığı için hiç araştırmadım. Şuan bir projem var o yüzden lazım.
Hangi upload sitesinden para daha çok kazanırım ve yüklediğim içerik kaç yıl dayanır. Ödeme işlemi için paypal mı gerekir . Aynı sorular link kısaltma sitesi içinde soruyorum. Bilgisi olan lütfen beni aydınlatabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Upload sitesi olarak Turbobit var adam gibi. Yüklenen içeriklerin dayanma süresi şöyle: Eğer bir içerik 60 gün (değişmiş de olabilir) boyunca hiç indiren olmazsa o dosya siliniyor. Bir de warez dosyalar bazen silinebiliyor.
Link kısaltma siteleri için ise ben bc.vc kullanıyorum, memnunum. Linkler, siz silmediğiniz sürece sorun olmaz.
Evet Paypal gereklidir. Ama alternatif başka ödeme yöntemleri de var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Tekil, çoğul olayını da şöyle açıklayayım: Misal bir kullanıcı gün içerisinde bir linke ilk tıkladığında tekil hit oranına göre (Türkiye için 0.005 dolar) kazanırsın. 2. ve daha sonraki tıklamalarda ise çoğul hitteki orana göre kazanırsın. Türkiye'de çoğul hit gördüğün gibi sıfır. Demek oluyorki, 24 saat içerisinde sadece 1 tık için kazanabiliyorsun.
Tabi bu ülke ülke değişiyor.
Panel var da anlık yansıyor mu inanki hiç bilmiyorum.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Rica ederim. Yardımcı olabildiysem, ne mutlu bana. :)
Bol kazançlar. ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
.