lostyazilim
tr.link

Video İzleyerek Pasif Gelir Elde Etmek

2 Mesajlar 1.029 Okunma
lstbozum
tr.link

Isenwine Isenwine WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2023
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Ajans Sahibi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

TALİMATLARIMA UYMAYAN ARKADAŞLARDAN DOLAYI ZİNCİRLEME BAN YEDİ HESAPLAR. BOT PAYLAŞIMINI BIRAKTIM. KONU KİLİT.

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere para kazanmak için kullandığım bir görev-yap-kazan sitesini ve buradan nasıl para kazanacağınızı anlatacağım. Normalde bu tarz sitelerde tek tek videolara girip, onları izlemeniz gerekmektedir. Ancak kendi geliştirdiğim bot sayesinde siz hiçbir şey yapmadan, bot arka planda videoları izleyerek size para kazandırıyor.

Kazandığınız parayı anlık olarak payeer hesabınıza çekekebiliyorsunuz. Botu ilk defa kullanacak arkadaşlar sakın hile falan denemeyin. Çünkü direkt banlanırsınız. Aşağıya kazanç ekran görüntüsünü ve botun çalışırken ki ekran görüntüsünü ekledim.

Botu sadece siteye referansım ile kayıt olanlara veriyorum. Referansım ile kayıt olduktan sonra bana Telegram'dan ulaşırsanız, botu ve botla ilgili hazırladığım PDF'i sizinle paylaşacağım. PDF'in içerisinde botu nasıl kullanacağınız, bu sistem ile nasıl daha çok para kazanabileceğiniz ve bot ile ilgili dikkat etmeniz gerekenler yazıyor. PDF'i okumadan sakın botu kullanmayın.

Referanslı kayıt linki

Referanssız kayıt linki

Telegram: isadami34

Not: Bot "browserautomationstudio" kullanılarak oluşturulmuştur. program sizin mouse hareketlerinizi taklit ediyor.

2. not: Botlar açık kaynaklıdır ve satılması söz konusu değildir.

3. not: Elimde bu tarz birçok site var. Diğer siteleri de zamanla paylaşacağım.

145340-649ac092b72ad.jpg
145340-649ac097cb883.jpg

Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Isenwine (28.08.2023 11:59)

wmaraci
reklam

gnrelfnz gnrelfnz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2022
  • Yaş/Cinsiyet 28 / K
  • Meslek Art Director
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 0 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

Arkadaş güvenilir. Başka bir forumdaki konusuna yazmıştım botu mail ile teslim etti. Sadece gelir çok düşük sistemin o kadar.

Isenwine

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al