-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
girişimci, öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaş valla sıkıldım ondan yazıyorum reklamstoredan reklam koydum siteme nerdeyse bütün sistemleri denedim girdim baktım şimdi reklamstore'a bi daha döneyim reklam alanları boş kalmasın dedim ama valla sinir stres 1300 gösterim 4 tıklama 0.05 türk lirası.
şaka olmalı ya günlük hitim 50 60 bin olursa işte anca o zaman bişiler kazanırız sanırım burdan ki öyle hitim olursa gider reklam alanı satarım.
Yabancı kökenli bir reklam firması vardı güzel kaliteli ama onlarda min 100 euro ödeme yapıyor kim öle kim kala bide usülsüzlük tespit edince 100 euro birden mi gidecek onlarda.
Neyse arkadaşlar Allah aşkına var mı bildiğiniz iyi bir firma adsense kadar kazandırsın demiyorum ama 1300 gösterim 4 tıka "ki 4 tık? kafalarına göre tık o da" 0.05 kuruş vermesin.
Film sitesi burada paylaşamıyorum adsense de alamıyorum ne önerirsiniz?
TDWeb
SEO Danışmanı - Webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı - Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
google adsense den başkası yaramaz.
May
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
gelirortaklari diyeceğim ama film sitesi politakası nedir bilemem. İçeriğe uygun reklam koydun mu günlük 1-5 lira arası geliyor
May
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hiti 200-400 arası olan fan sitesi. Ama ziyaretçilerimin ortalama süresi 5dk'dan fazla ve reklamda ziyaretçilere yönelik
ImSorry
Verimek Telekomünikasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Software Engineer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayır sadece sizin sitenizden banner'a tıklayarak üye olduklarında trendyol 2.30 TL veriyor,
markafoni 1.70 TL veriyor 1 ay içerisinde topladıklarınızı.
sizin sitenizden uye olupda alış veriş yaptıklarında 11 TL gibi güzel bir miktar veriyor trendyol,
ve minimum ödeme limiti 25€
Verimek Telekomünikasyon
ImSorry
Verimek Telekomünikasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Software Engineer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
haklısınız fakat her giren tıklayacak diye bir kaide olmadıgı için web sitenizin güzel ve ilgi çeken bir yerine tıklanıpda üye olunacak bir reklam koymanız daha mantıklı gibi geliyor,
benim bayanlar üzerine olan web sitem oldugu için ben bu sekilde yapıyorum,
çünki bayanlar giyim kuşam heleki parfum ve takı resmi gördüklerinde şak diye üye oluyorlar hatta alış veriş yapıyorlar :p
Verimek Telekomünikasyon