Merhaba,

Malum günümüz koşullarında herkes ek gelir elde etmek istiyor ve bu doğrultuda çalışıyor. Ben de bir süredir yapay zekâ eğitimi yaparak Outlier platformu üzerinden ek gelir elde etmekteyim. Eğer bu tarz işlere ilgi duyuyorsanız platformu size tanıtmak ve gelir elde etmenize olanak sağlamak istiyorum.

OUTLIER.AI NEDİR?

Outlier AI, modern işletmelerin veri analizi süreçlerini daha hızlı, doğru ve etkili bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için geliştirilmiş yapay zeka tabanlı bir platformu şeklinde tanımlanabilir. Yani OpenAI, Gemine, Claude vb. küçük ya da büyük ölçekli yapay zekâ firmalarının modellerini bu platform üzerinde eğitiyorlar diyebiliriz. Peki biz bu sürecin neresindeyiz? Platformda insan faktörü özellikle lokalizasyon açısında son derece önemli bu yüzden Outlier proje bazlı freelance çalışacak insanlara ihtiyaç duyuyor.

NE KADAR GELİR ELDE EDEBİLİRİM?

Çalıştığınız projelere, dile vs. göre değişkenlik gösteriyor bu durum ama Tr projelerinde saatlik 15-20 dolar kazanç elde edebiliyorsunuz. Günlük 3 saat zaman ayırdığınızı düşünürsek 3x15 (min rate üzerinden hesapladım) 45-50 dolar civarı bir günlük getirisi olacaktır. Çalışma sürenize göre bu durum değişkenlik gösterir.

PLATFORMA ve PROJELERE NASIL DAHİL OLABİLİRİM?

SİSTEME KAYIT OLMAK İÇİN TIKLA!

• Yukarıda yer alan referans linkimi kullanarak size uygun ilanı seçin ve başvuru sürecini tamamlayın.
  • Sonrasında platforma kaydınız tamamlanacak ve Assesment task sürecine geçecek ve bir foruma ekleneceksiniz. Bu forumda size süreçle ilgili bilgilendirmeler vs yapılacak.
  • Assesment tasklar (yani sınav gibi düşünün kabul için) proje yönergelerine uygun şekilde yapıp başarılı puan alırsanız sizi _tasker uzantılı bir başka kanala alacaklar ve bu aşamadan itibaren görev yapmaya başlayacaksınız.
  • Kayıt olduktan sonra ödeme için sizden Airtm hesabı açmanızı isteyecekler. Airtm üzerinden bir hesap açın. Kazançlarınız her hafta çarşamba günü Airtm hesabınıza yatırılacak. Kripto ile stellar ağından Binance çok cüzzi bir kesinti ile çekim yapabilirsiniz. Doğrudan banka hesabına ve Paparaya da Airtm hesabınızdan çekim mümkün ancak önermiyorum çünkü yüksek kesinti yapıyor.
  • Task yapmaya başladığına saatlik ücret alacaksınız. Tasklarin ilk 18 dakikası 15-20 dolar üzerinden yani max rate 18 dakikadan sonra min rate 4.5-6 dolar arası ücretlendiriliyor. Yani 18 dakika içinde görevi tamamlarsanız en yükse kazancı elde edersiniz. Her görevin maksimum süresi 35 dakikadır ancak 18 dakika içinde tamamlamanız görev kalitenizi etkiliyor olumlu yönde.

DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER:

• Eğer sallapati iş yapar ve talimatlara uymaz, eğitimlere katılmaz (forumda qmler var Türk sürekli eğitim veriyorlar takip edin) ve kötü kalitede iş yaparsanız projelerden çıkarılıyorsunuz ve sonrasında hiçbir projeye alınmama durumunuz var. Kimlik ile doğrulama yapıldığı için bir daha da kayıt olamazsınız.
  • Kayıt bilgileriniz ile ödeme için açacağınız Airtm hesabınızdaki bilgilerin aynı olması lazım.
  • Belirli seviyede İngilizce süreci anlamanız açısından şart B1 düzeyi yeterli olacaktır.
  • Katılacağınız projelerin yönergelerini mutlaka dikkatlice okumanızı öneriyorum
  • Benim önerebileceklerim bunlar.  Bilgi karşılığında referans linkimi paylaştım referans linkimle üye olmak istemeyenler yine outlier.ai adresinden kayıt olabilirler. Hepinize bol kazançlar.

Örnek gelir getirisi:

10156-67771dec5c3bc.png