Yatırım yaparak kazanabileceğiniz bir sistem anlatacağım sizlere. Bu sistemden günde 1 Euro dan fazla kazanabilme imkanınız var. Şu an internette en güvenilir yatırım sistemi olduğunu düşünüyorum.Marketglory web tabanlı bir stratejini oyunu. Sadece bir oyun degil aynı zamanda bir ekonomik, askeri, siyasal ve stratejik bir sistem. Dünya haritası üzerinde gerçek yaşamda olduğu gibi bir sistem var. Secondlife gibi düşünülebilir fakat burada kazanc soz konusu. Oyunda çalışma, şirket kurma, savaşma, ülke seçimlerine katılma, ticaret yapma, seyahat yapma gibi bir çok aktivite mevcut. Sistem komplex bir yapıda olduğundan anlatımını burada yapamayacağım fakat oyun forumunda anlatımlar mevcut. Oyunda bana ulaşabilirsiniz kullanıcı adım furckan dır. Oyunun chat kismindan da size yardımcı olabilirler. Oyundan bi görünüm vermek gerekirse;
Oyunda Günde 1 Euro ve fazlasını kazanabilmeniz için yatırım yapmanız şart. Yatırım yapmadan oynamayı tercih edenler oyunu zevk için oynayabilir. Yatırım yapmadan da kazanmak mümkün fakat gerçekçi olmak gerekirse çok uzun vadede ve zor bir yöntem. Ne kadar kazanabileceğiniz hakkında kısa bir bilgi verecek olursam. Şu an yeni başlayıp 700 euro yatıran arkadaşım günde en az 5 Euro kazandığını belirtiyor. Bu rakamlarla sizi yanıltmak istemiyorum. Çünkü oyunda binlerce strateji var. Stratejinize göre başkalarından çok veya az kazanabilirsiniz. Çok uzatmadan ödeme kanıtına geçeyim:
. Odeme Kanıtı:
En az 20 Euro çekebiliyoruz. Oynadıkça uzun vadede kazanacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim. Ödemeler Paypal, Banka havale gibi yöntemlerle yapılıyor.
Henuz yatirim yapmamis ve yatirim yapmayi dusunen arkadaslarin kendilerini garanti altina almalari icin referans ve üyelik linki:
http://www.marketglory.com/strategygame/furckan
Referansımdan kayıt olanlara her turlu destegi saglamaya calisirim.
Referanssız link: www.marketglory.com