İnternetten para kazandıran çiftlik oyunları çıktı son zamanlarda. Bunların bazıları paraları toplayıp bavulları hazırlasada bazı siteler oldukça güven sağlamakta. Ofis kuran , 7/24 whatsapp dan destek sağlayan siteler mevcut. Bu gün sizlere onlardan biri olan Ütopya Online dan bahsedeceğim. Ödeme kanıtları vesaire herşeyi site içerisinden bulabilirsiniz. Diğer sitelerin aksine sizi kandırmakla uğraşmayan bir yapısı var yani yatırım yapın yarın zenginsiniz gibi bir palavraları yok ayrıca yatırımsızda kazanmak mümkün. Yatırım yapmaksızın 4.5 aydır oyuna ara ara giriyorum depo sistemi , üretim limiti , ödeme puanı gibi limitleri olmadığı için günde 3-4 defa girseniz zamanla ilerleme katedeceğiniz bir oyun.
Oyuna 100 ütopya ile başlayıp bir inek alıyorsunuz.
Her saat bonus alarak gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.
Günde 10 sefere mahsus extra bonus almak için reklamlara tıklamanız gerekmektedir.
Oyuna ilk başladığınızda gelişiminizi hızlandırmak için koloni bulmanızda fayda var.
Oyunda 100 litre süt 1 ütopyaya tekabül ediyor. 4325 ütopya da 1 tl ye tekabül ediyor
Aşağıda ki resimde göreceğiniz üzere 4.5 ayda benim saatlik süt üretimim 12239 litreye ulaşmışken + olarak koloniden de günlük 1500 ütopya kazanıyorum.
Yani günlük 12239*24 / 100 + 1500 = 4447 = 1 tl
Üretiminiz arttıgında daha seri inek alabildiğiniz için kazancınızı bi süre sonra katlamak daha kolay oluyor şuan günlük 1 tl kazanıyorsam önümüzdeki ay bu rakam günlük 2.5 tl civarına çıkıcak.
Yaklaşık 6 ay boyunca günde 10 dakikanızı ayırarak 150 tl kazancınız olabilir.
Aylık yol masrafım 60 tl + yemek masrafım 90 tl desek aylık yol+yemek paramı karşılayan bir sistem.
Oyuna referans linkimden kayıt olarak seviye atlamama yardımcı olabilirsiniz.
Referanssız linkten üye olursanızda canınız sağolsun :)
Referans Linkim : Kayıt ol
Referanssız link : http://utopya.online/town.php