JİPARA İLE OYUN OYNA PARA KAZAN PAPARA - İNİNAL ÖDEMESİ
[SIZE="4"]Referans Kasmak: Kendi referans bağlantınızı kullanarak arkadaşlarınızı üye yaparsanız, yatığınız her üyenin kazancından 25 gün boyunca %10 puan kazanırsınız. [/SIZE]

REFARANSLI ÜYELİK

REFERANSSIZ ÜYELİK
Jipara Hakkında:
Jipara motivasyon, eğlence ve internetten para kazanma konularında tecrübelerimizi aktardığımız bir blog sitesidir. Bütün bu tecrübemizin yanında geliştirdiğimiz bir oyun sayesinde sizlerde internetten para yada kripto para ödülü kazanabilirsiniz. Oldukça basit bir yapıya sahip olan jipara oyununda size verilen Ji isimli sincabı besleyerek puan kazanıyorsunuz. Ay sonunda en yüksek puan kazanan üyelere bizim belirlediğimiz ödül havuzundan pay vereceğiz. Böylece siz değerli oyuncu ve blog takipçilerimize hem para kazandıracak bir yapı inşa etmiş olup, hemde devamlı paylaşacağımız faydalı içeriklerle sizlere fayda sağlayacağız.
Jipara Oyunu Nasıl Oynanır ?
Jipara oyununda oyuna başladığınızda size 1 adet Ji isimli sincap verilir. Sincap her 4 saatte bir acıkır ve yemek yemesi gerekmektedir. Sincabı besledikçe sincap size sevgi besler ve siz sevgi puanı kazanırsınız. Sincabın açlık seviyesi sıfıra düşerse ve yemek yedirmezseniz sincabın can seviyesi düşmeye başlar. Sincabın canı sıfıra düşmediği sürece bir problem yok fakat sincabın canı sıfıra düşerse sincap ölür ve o zamana kadar kazandığınız sevgi puanlarınız sıfıra düşer. Sincap öldükten sonra oyuna tekrardan devam edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken sadece ana sayfadan sincabınızı diriltmektir. Sincabınız tekrar dirilip oyuna devam edebilirsiniz. Sincabınız dirilirken envanteriniz de bulunan yemler envanterinizde kalır. Bu yüzden sincabınızın canı sıfıra düşeceğini anladığınız anda marketten yem satın alarak bir sonraki gelişmenizde yeme puan harcamak durumunda kalmadan hızlıca gelişe bilirsiniz.
Sevgi Puanı Ne İşe Yarar ? : Kazandığınız sevgi puanlarını üst menüden ” withdraw “yazan bölüme tıklayıp ” Send Points ” bölümüne yollamanız gerekiyor. Yolladığınız puanlar sayesinde sıralamaya girersiniz. Sıralamada üst sıralarda olursanız aylık ödül havuzundan para kazanmaya hak kazanırsınız.

Sincap Nasıl Beslenir ? : Sincabı beslemeniz için öncelikle market bölümünden sincabınıza yem almalısınız. Aldığınız yemler envanterinize eklenir. Daha sonra envanterinizde yeme tıklayarak alt taraftaki feeding butonuna basmalısınız. Her yem sincabın %25 oranında açlığını yeniler. Ayrıca yemler size seviye puanı ve sevgi puanı kazandırır.

Sevgi Puanı Nasıl Kazanılır ? : Sincaba vermiş olduğunuz yemler size sevgi puanı kazandırır. Kazandığınız sevgi puanlarını almak için ” HEALTH ve HUNGER ” barınızın altında bulunan ” Exchange Love ” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Kazandığınız puanları, seviyenizi ve kazandığınız parayı menü çubuğunun sağ üst bölümünden görebilirsiniz.

Nasıl Para Kazanılıyor ? : Sincabınızı ayın başında ilk günden itibaren son güne kadar besleyerek puan kazanırsınız. Kazandığınız puanları withdraw bölümüne yollayarak sıralamaya girersiniz. Sıralamada ödül havuzu ay sonu açıklanır ve önümüzdeki ayın ilk günü kazancınız hesabınıza yansıtılır. Yansıtılan kazancı o ayın 25-30’u arasında ödeme kanallarımızdan istediğiniz yöntemi kullanarak istediğiniz yöntemle hesabınıza gönderilir. Ödeme almak için üst menüden ” settings ” bölümünde ödeme almanız için ödeme bilgilerinizi doldurmanız gerekiyor.

[SIZE="4"]Referans Kasmak: Kendi referans bağlantınızı kullanarak arkadaşlarınızı üye yaparsanız, yatığınız her üyenin kazancından 25 gün boyunca %10 puan kazanırsınız. [/SIZE]

REFARANSLI ÜYELİK

REFERANSSIZ ÜYELİK