Paratube "Musa Erdoğmuş" tarafından hazırlanan ve youtube videolarınızı çok kısa bir sürede google ve youtube aramalarında ilk sıraya getirmeyi vaat eden bir eğitim. Eğitim tamamen videolu ve Musa beyin kendisi tarafından anlatılıyor. Peki Paratube sistemi gerçekten işe yarıyor mu? İşte cevabı:
Paratube Sistemi İşe Yarıyor mu?
Paratube sistemi yeni ortaya çıkan bir eğitim seti diyebiliriz. Henüz çıkalı bir kaç ay oldu. Bu yüzden güvenemeyen ve sonuçlarına inanmayan bir çok insan var. Peki paratube gerçekten çalışıyor mu? Şahsen ben paratube eğitimini satın aldım ve kullandım. Sonuçlar mükemmel eğildi ama mükemmele yakındı. İlk olarak 7 adet video yükledim ve bunlardan 4 tanesi ilk sıraya çıktılar.
Yukarıdaki resim kendim yüklediğim videolardan birine ait ve görebildiğiniz gibi 9 dakikada 2. sıraya yerleşti. Bazı kelimelerde yukarıdaki gibi videoyu yükler yüklemez çıktığı gibi daha zor ve ve yoğunluğu yüksek kelimelerde ilk sayfayı bulması 24 saati bulabiliyor. Fakat daha önce bununla uğraştıysanız normalde bir videonun ilk sayfaya gelmesi için en azından bir kaç hafta uğraşmanız gerektiğini biliyor olmalısınız. Yani sonuçlar büyüleyici.
Kullanıcı Memnuniyeti
Paratube Musa Bey'in yayımladığı 2. eğitim. İlk olarak "Google Kazançları" adlı eğitimi bizlerle paylaşmıştı ve bu eğitim seti sayesinde bir çok insan 2015 yılında da para kazanmaya devam ediyor. Bunu bilen bir grup kişi kendisine güvenerek çıkardığı Paratube eğitimini de satın aldık ve uyguladık. Sonuçları sizde kanıt resim ve videolarında görebiliyorsunuz. Henüz bu paratubeyi almış olan ve memnun kalmamış 1 kişi bile mevcut değil. İnternetten istediğiniz kadar araştırın 1 tane bile kötüleyen KULLANICI yorumu bulamazsınız.
Ürün çok kısa bir süre için 249TL yerine sadece 99TL. Bu indirim fırsatını kaçırmayın
ParaTube Eğitimine İndirimli Ulaşmak için Tıklayın
Videolar:
[CENTER]Video-01
[/CENTER]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Video-02
Musa Erdoğmuş Kimdir
Musa Erdoğmuş 1975 İstanbul doğumludur... Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduktan 2 yıl sonra girişimcilik ve risk alma duygusuyla istanbul üniversitesinde MBA(Master of Business Administration) yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.
Para ve zaman harcayarak deneyim kazanmış ve bu deneyimlerini bizlerle paylaşmaktadır. Türkiye de internetten kazanç ve özellikle satış ortaklığı konusunda öncüdür. XTicaretin de kurucu olan Musa Erdoğmuş şimdiye kadar internetten kazanç ile ilgili2 eğitim programı paylaşmıştır;
1- Google Kazançları
2- ParaTube
Hakkında daha fazla bilgi almak için: www.musaerdogmus.com