lostyazilim
tr.link

Youtube Videolarınız Kısa Sürede İlk Sıraya Çıksın! ParaTube Hakkında Gerçekler!!

6 Mesajlar 2.274 Okunma
lstbozum
tr.link

carnivore0 carnivore0 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Paratube "Musa Erdoğmuş" tarafından hazırlanan ve youtube videolarınızı çok kısa bir sürede google ve youtube aramalarında ilk sıraya getirmeyi vaat eden bir eğitim. Eğitim tamamen videolu ve Musa beyin kendisi tarafından anlatılıyor. Peki Paratube sistemi gerçekten işe yarıyor mu? İşte cevabı:

Paratube Sistemi İşe Yarıyor mu?

Paratube sistemi yeni ortaya çıkan bir eğitim seti diyebiliriz. Henüz çıkalı bir kaç ay oldu. Bu yüzden güvenemeyen ve sonuçlarına inanmayan bir çok insan var. Peki paratube gerçekten çalışıyor mu? Şahsen ben paratube eğitimini satın aldım ve kullandım. Sonuçlar mükemmel eğildi ama mükemmele yakındı. İlk olarak 7 adet video yükledim ve bunlardan 4 tanesi ilk sıraya çıktılar.

Yukarıdaki resim kendim yüklediğim videolardan birine ait ve görebildiğiniz gibi 9 dakikada 2. sıraya yerleşti. Bazı kelimelerde yukarıdaki gibi videoyu yükler yüklemez çıktığı gibi daha zor ve ve yoğunluğu yüksek kelimelerde ilk sayfayı bulması 24 saati bulabiliyor. Fakat daha önce bununla uğraştıysanız normalde bir videonun ilk sayfaya gelmesi için en azından bir kaç hafta uğraşmanız gerektiğini biliyor olmalısınız. Yani sonuçlar büyüleyici.

Kullanıcı Memnuniyeti

Paratube Musa Bey'in yayımladığı 2. eğitim. İlk olarak "Google Kazançları" adlı eğitimi bizlerle paylaşmıştı ve bu eğitim seti sayesinde bir çok insan 2015 yılında da para kazanmaya devam ediyor. Bunu bilen bir grup kişi kendisine güvenerek çıkardığı Paratube eğitimini de satın aldık ve uyguladık. Sonuçları sizde kanıt resim ve videolarında görebiliyorsunuz. Henüz bu paratubeyi almış olan ve memnun kalmamış 1 kişi bile mevcut değil. İnternetten istediğiniz kadar araştırın 1 tane bile kötüleyen KULLANICI yorumu bulamazsınız.

Ürün çok kısa bir süre için 249TL yerine sadece 99TL. Bu indirim fırsatını kaçırmayın

ParaTube Eğitimine İndirimli Ulaşmak için Tıklayın

Videolar:

[CENTER]Video-01

[/CENTER]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Video-02

Musa Erdoğmuş Kimdir

Musa Erdoğmuş 1975 İstanbul doğumludur... Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduktan 2 yıl sonra girişimcilik ve risk alma duygusuyla istanbul üniversitesinde MBA(Master of Business Administration) yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Para ve zaman harcayarak deneyim kazanmış ve bu deneyimlerini bizlerle paylaşmaktadır. Türkiye de internetten kazanç ve özellikle satış ortaklığı konusunda öncüdür. XTicaretin de kurucu olan Musa Erdoğmuş şimdiye kadar internetten kazanç ile ilgili2 eğitim programı paylaşmıştır;

1- Google Kazançları
2- ParaTube

Hakkında daha fazla bilgi almak için: www.musaerdogmus.com

wmaraci
reklam

birnefess birnefess WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek tekstil
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Ürün işin uzmanı tarafından hazırlanmış, kullandım ve gerçekten inanılmaz sonuçlar elde ettim. Youtube'yi kullanarak internetten para kazanmak isteyenler bu ürüne mutlaka sahip olmalı.
carnivore0

kişi bu mesajı beğendi.

Schwarz Schwarz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek İthalat İhracat
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** H**
  • Mesajlar 119
  • Beğeniler 9 / 33
  • Ticaret 2, (%50)
Açıkcası ben böyle şeylere inanmıyorum pek mantıklı gelmiyo bana. Youtube da istediğim anahtar kelimede 1. sıraya gelicem bunu da biriyle paylaşıcam. Kusura bakmayında neden paylaşayım ?

• Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Schwarz adlı üyeden alıntı

Açıkcası ben böyle şeylere inanmıyorum pek mantıklı gelmiyo bana. Youtube da istediğim anahtar kelimede 1. sıraya gelicem bunu da biriyle paylaşıcam. Kusura bakmayında neden paylaşayım ?

Çok klasik bir düşünce hocam ve musa bey de bu konuda çok mesaj aldığını söyledi. İşte bu yanlış düşünceler olamsın diye video örnekleri koyuyoruz. Şahsen ben kendim de ikinci indirimin son günü satın aldım eğitimi tamamen videolu anlatım ve şimdiye kadar hiç bir yerde karşılaşmadığım taktikler var ve işe yarıyor.

Ve kardeşim neden paylaşılmasın ki. Musa bey zaten eğitimi verirken satış ortaklığı için nasıl kullanılacağını da anlatmış. Satış ortakları ne kadar çok satış yaparsa Türkiyede satış ortaklığı gelişir ve satış ortaklığı ağına eklenen ürün sayısı artar. Bu sayede para kazanacak daha fazla alan çıkar.

Kısaca amaç sektörü büyüterek kazan-kazan yapmak. Bazı şeyleri sadece kendinize saklayarak fazlasını kazanamazsınız. Ayrıca eğitimden de para kazanıyorlar sonuçta bedava vermiyorlar eğitimi.

Bu tarz yanlış düşüncelerden en kısa sürede kurtulmalısın. Ürün şuan en çok satanlarda ve ürünü alan 1 kişiden bile kötü yorum duymadım ve sen ürünü almadan burada inanmıyorum diyerek üstünü çiziyorsun :D

wmaraci
wmaraci

Schwarz Schwarz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek İthalat İhracat
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** H**
  • Mesajlar 119
  • Beğeniler 9 / 33
  • Ticaret 2, (%50)

carnivore0 adlı üyeden alıntı

Çok klasik bir düşünce hocam ve musa bey de bu konuda çok mesaj aldığını söyledi. İşte bu yanlış düşünceler olamsın diye video örnekleri koyuyoruz. Şahsen ben kendim de ikinci indirimin son günü satın aldım eğitimi tamamen videolu anlatım ve şimdiye kadar hiç bir yerde karşılaşmadığım taktikler var ve işe yarıyor.

Ve kardeşim neden paylaşılmasın ki. Musa bey zaten eğitimi verirken satış ortaklığı için nasıl kullanılacağını da anlatmış. Satış ortakları ne kadar çok satış yaparsa Türkiyede satış ortaklığı gelişir ve satış ortaklığı ağına eklenen ürün sayısı artar. Bu sayede para kazanacak daha fazla alan çıkar.

Kısaca amaç sektörü büyüterek kazan-kazan yapmak. Bazı şeyleri sadece kendinize saklayarak fazlasını kazanamazsınız. Ayrıca eğitimden de para kazanıyorlar sonuçta bedava vermiyorlar eğitimi.

Bu tarz yanlış düşüncelerden en kısa sürede kurtulmalısın. Ürün şuan en çok satanlarda ve ürünü alan 1 kişiden bile kötü yorum duymadım ve sen ürünü almadan burada inanmıyorum diyerek üstünü çiziyorsun :D

Kusura bakmada aranma hacmi çok fazla düşük olan kelimelerde 1. sıraya çıkmak marifet değil heleki videon youtube da ise.

Hadi diyelim bi yolunu buldun yapıyosun 7 dakikada 1. sayfada 3. sıra
İnternetten para kazanma kelimesinde neden çıkamadın 1. sayfada ?
Kusura bakmada ben inanılcak bişey göremiyorum. Tabikide bu tercih ve gözlemleme meselesi.

• Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Schwarz adlı üyeden alıntı

Kusura bakmada aranma hacmi çok fazla düşük olan kelimelerde 1. sıraya çıkmak marifet değil heleki videon youtube da ise.

Hadi diyelim bi yolunu buldun yapıyosun 7 dakikada 1. sayfada 3. sıra
İnternetten para kazanma kelimesinde neden çıkamadın 1. sayfada ?
Kusura bakmada ben inanılcak bişey göremiyorum. Tabikide bu tercih ve gözlemleme meselesi.

Kardeşim düşük hacimlilerle 7 dakikada çıkıyorsan diğer türlü de 1-2 günde çıkıyorsun. 2.si de bu kadar dar görüşlü olmayın. Ben diyorum ki alan kimse kötü konuşmuyor. Her alan memnun kendim de aldım memnunum diyorum. Sen ne seti almışsın ne alanlarla konuşmuşsun sadece yok yalan diyorsun. Affedersin ama senin yaptığına b*k atmak denir...

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al