Merhabalar

Haliç Üniversitesi Girişimcilik ve Pazarlama Kulübü (HUGİP) uygulamamız çıktı. Uygulamamızda en başından beri üniversitemizin dışında tüm 18-35 yaş kitlesine hitap etmesini hedeflemekteyiz.

Uygulamamızda en dikkat çeken fonksiyon HUGİP E-Dergi projemize kolayca ulaşabilmenizdir. (Şuan Türkiyede ilk aylık e-dergi çıkartıyoruz. Ayrıca ücretsiz.)


Mobil uygulamamızda

Videolarımızı izleyebilir, girişimcilik ve pazarlama ile ilgili haberleri inceleyebilir, ek bir uygulama indirmeden not defteri ve to do list inizi oluşturabilir, sosyal medya ve galerimizden resimlerimize kolayca ulaşabilirsiniz.

İletişim bölümünden veya S.S.S bölümünden aklınızdaki sorulara cevap bulabilir ve anlık gelen bildirimleri mesaj kutusu sekmesinden inceleyebilip ayarlar menüsünden uygulamamızın ayarlarını yapabilirsiniz.

Uygulamamıza sponsor desteği sağlanmış olup, şuan sadece android versiyonu mevcuttur. 10-15 gün içerisinde ios platformuna da gelecektir.

E-Dergimize kolay erişim demiştim. E-Dergimizden kısaca bahsedersek;

Google (San Francisco ofisi)
Microsoft
Insider
Fujitsu
LEVEL
CEOtudent
Webtekno
Oyungezer
Öğrencikariyeri
CİMRİ
Stubridge
OTHERSAPP

gibi Dünya'da tercih edilen ilk 10 şirket ve çeşitli teknoloji, oyun altyapılı kuruluşlar ile röportajlarımız mevcut.

Yapılan haberlerimizden bazıları


http://www.webtekno.com/halic-universitesi-girisimcilik-ve-pazarlama-kulubu-aylik-e-dergi-projesi-buyumeye-devam-ediyor-h27207.html

https://www.level.com.tr/haber/genel/hugip-e-derginin-4-sayisina-konuk-olduk.html

http://ogrencikariyeri.com/haber/halic-universitesi-girisimcilik-ve-pazarlama-kulubu-e-dergi-projesi






Mobil Uygulama Tanıtım Video:



UYGULAMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ ! PLAY STORE