Rovio‘nun popüler oyunu Angry Birds’ün yeni oyunu duyuruldu. “Under Pigstruction” ismi ile sunulacak oyun yakın zamanda Angry Birds hayranları ile buluşacak.



İlk olarak 2009 yılında iOS platfromu için çıkan eğlenceli oyun kısa sürede büyük kitlelere ulaşarak başarı yakaladı. Bu başarı ile birlikte oyun Android, Windows Phone, Blacberry ve Playstation platformları için de yayınlandı. Şimdiye kadar 15 Angry Birds serisi bulunan oyununun bir yenisi daha gelmek üzere.

Rovio‘dan herhangi bir duyuru yapılmayan oyun bugün ortaya çıktı. Yayınlanan video ile oyundan ilk görüntüler gelmiş oldu. Grafik ve görsel açıdan birçok yenilik yapılan oyun ücretsiz olarak sunulacak.

Angry Birds Under Pigstruction ile birlikte artık kuşlar sapan arkasında sıralanmak yerine sol alt bölümde kart şeklinde bulunacak. İstediğiniz kartı seçerek hedefe doğru fırlatabileceksiniz.

Bunların yanı sıra oyun içinde birçok satın alma seçenekleri bulunacak. Bu seçenekler ile kuşlarınızı güçlendirebilecek ve geliştirebileceksiniz.

Ancak oyunun test sürümü şimdilik sadece Kanada AppStore‘de bulunuyor. Eğer denemek istiyorsanız telefonunuzun ayarlarını değiştirerek buradan indirebilirsiniz.

KAYNAK: Angry Birds’ün Yeni Oyunu Duyuruldu