Merhabalar, sizlere Mindie Uygulamasını tanıtacağım. Vine‘ye benzer bir programdır, Tek farklı özelliği arka planda müzik oynatmasıdır. Mindle Ekim ayında Fransız girişimci Grégoire Henrion tarafından kurulmuştur. Günler geçtikçe birçoğu iPhone kullanıcı tarafından denilmektedir. Şu an popülerliğini yakalamış durumdadır. Mindie uygulamasında Video seçildiği zaman istediğiniz herhangi bir şarkıyı seçerek çekebilirsiniz. Tasarım olarak özellikle renkleri dikkat çekmektedir.
Uygulamanın tasarım ve işlevselliği haricinde dikkat çeken özelliği ise Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey’in ve ünlü oyuncu Ashton Kutcher’ın aralarında bulunduğu aktif kullanıcı kitlesi.



Son zamanlarda en çok dinlenen yabancı şarkılardan biri olan “What does the fox say?“ çektiği klibi paylaştığı uygulamanın bir diğer aktif kullanıcısı da Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey. Vine’ın da aktif kullanıcıları arasında bulunan Jack Dorsey sıklıkla uçakların kalkış ve iniş videolarını paylaşıyordu. Mindie’de ilk paylaşım Frank Sinatra’nın şarkısı ile Uçak kalkışı üzerine yapmıştır.



Mindie Ekran Görüntüsü



Mindie iTunes API’yı ile çalışıyor.Yeni müzikleri keşfetmek isteyen ve video çekmeyi seven Apple kullanıcıları buradan uygulamaya ulaşabilirler.