Apple iOS 11’in ikinci büyük güncelleştirmesi olan iOS 11.2’nin yayınlanmasının on gün sonrasında iOS 11.2.1 güncelleştirmesini yayınladı. iOS 11.2.1 yazılımının yayınlanmasının bir kaç saat sonrasında ise Apple geliştiriciler için iOS 11.2.5 Beta 1 güncellemesini yayınladı.

Apple Geliştirici Merkezi’ne kayıtlı geliştiriciler uygun geliştirici profilini cihazlarına yükledikten sonra 11.2.5‘in ilk betasını indirebilirler.

iOS 11.2.5 Beta 1 Yenilikleri
Güncelleme, cihazların dışa dönük yenilemelerini içermiyor. Genel olarak cihazınızın güvenlik ve donanım optimizasyonunun daha önce keşfedilmiş hatalarını, cihazın performansını arttıracak yönde iyileştirme içermekte. Yinede henüz kullanıma sunulmayan AirPlay 2 ve iCould mesajları

Aşağıda Apple’nin 11.2.5 Beta 1 resmi sürüm notlarına ulaşabileceksiniz. İngilizce olan sürüm notları AppleLobi ekibi tarafından Google Çeviri kullanılarak Türkçe’ye çevrilmiş sürümüne de ulaşabilirsiniz.



Apple’nin paylaştığı sürüm bilgileri dışında herhangi bir değişiklik olması halinde yazımızı güncelliyor olacağız. Yeni gelen Apple Haberleri ve yenilikleri için AppleLobi‘yi takip edin.

Eğer siz 11.2.5 Beta 1 güncelleştirmesini yükledi iseniz yenilikleri bize yorum yaparak bildirebilirsiniz.
Kaynak: AppleLobi