Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
12 Eylül'de tanıtımı gerçekleştirilen iOS 11 hakkında genel görüş, sorun ve çözümleri konusunda bir yardımlaşma konumuzun olmasını düşündüm.
iOS 6, 7, 8, 9, 10 kullanan biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim; hiçbir yeni sürüm de kullandığım cihaz da performans artışı bu kadar gerçekleşmemişti, bu konuda olumlu anlamda çok şaşırdım.
Batarya konusunda ne artış ne azalma var gibi geldi bana, iOS 10 ile aynı performansı alıyorum.
Çok işime yarayan özellik ise hücresel verinin artık denetim merkezinden açıp, kapatılabilmesi oldu. Yenilenen denetim merkezinin dezavantajı ise Night shift artık burada değil arkadaşlar. Night Shift kullanımına alışık insanlar için bu kısa yolun kaldırılması çok kötü oldu.
Sizin deneyim ve görüşleriniz neler?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Jeofizik Yük. Müh.
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Night Shift yine denetimde ama ışık ayarına 3D touch özelliğini kullanarak basmak gerekiyor. 6S telefonumda sanki bir tık yavaşlama var gibi hissettim ben. Ancak yeni yazı fontları hoşuma gitti. İOS10'a dönmeyi düşünmüyorum. Bildirim ekranı da kullanışlı olmuş bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
iPhone 5s kullanıyorum, 16 GB modelini. 1 hafta denedim ama hiç memnun kalmadım, şarj sıkıntısı, hafif kasmalar, uygulamarı geç açmalar gerçekten can sıkıcı hale geldi. Bugün iOS 10.3.3 e geri dönüş yaptım, telefon kendine geldi :) iOS 11 her türlü iOS 10'a göre iyi fakat eski ve GB olarak düşük cihazlarda çokta güzel bir seçim olduğunu düşünmüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Denetim merkezi dışında hoşuma giden bir şey olmadı :)
prestij