Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
HTC al derim dostum. Çok kaliteli telefonları var. Kampanyasıda olması lazım, iPhone ve s3 ile yarışacak durumda. Yalnız iPhone alırsan çok rahat satabilirsin telefonu. HTC veya s3 alırsan 2 sene sonra satamayabilirsin.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Peki Galaxy s3 mü Galaxy Note 2 mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
şimdi aldım geldim iPhone 5'i. Sağ elimde 5 sol elimde 4s var, 5'i al derim yani. Herşeyden önce telefon sana kendini özel hissettiriyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam ben bu piyasadan biraz anlayan ve iPhone daha dogrusu Apple markali tum urunleri kullanan birisi olarak soyluyorum size ,
iPhone diger telefonlar gibi degildir her zaman agirdir ve 2.el piyasasi vardir. Ayrica iPhone kolay kolay destek kesmez uygulama yapimcilarindan her modele uygun ister yoksa onaylamaz ( androidde yok bu iste )
Bence gidin bir iPhone 5 alin. Hem 2-3 yil kullandiktan sonra 2.el piyasasi guzel bir fiyata satabilir teknolojiden hem geri kalmaz hem en iyisini kullanir hem para kaybiniz azalir...
Kontrat bittigi an satar yeni kontrat yaparsiniz :)
4S alirsaniz tabiki pek bir sey degismez sadece cok cok abartili (2-3 yil sonra ) cikan oyunlarda kasma olur biraz sikilirsiniz kamera ve cekim ozelligi olarak ayni kaliteyi yakalayamazsiniz...
Tabiki karar sizin ama i5 favorim :)
Siyah almayin beyaz alin ustune parlak bir jelatin ve kilif hic bir sikintisi olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ChuckBartowsKi
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kontratla telefon alma en iyisi git 3310 al daha iyi...
2 kişi bu mesajı beğendi.
mail: oguzhan_baygul@hotmail.com