Apple iPhone 6S veya iPhone 7 ye ait olduğu düşünülen fotoğraflar
Apple bir yeni bir iPhone’u piyasaya sürerken bir yandan da gelecek nesil iPhone’ların hazırlık çalışmalarını yapmakta ve her yeni model ile de büyük bir ilgi ve heyecan dalgası ile karşılaşmakta.Daha iPhone 6 ve iPhone 6 Plus piyasaya sürüleli 2 3 ay bile olmamışken ve daha yeni modellere aylar var iken,gelecek nesil iPhone’lar ileilgili çeşitli taslak halinde olan fotolar ortalarda dolaşmaya başladı bile.



Gelecek nesil iPhone’un adı iPhone 7 veya iPhone 6S olabileceği düşünülüyor,aslında 2. ihtimal daha olabileceği tartışılıyor.Dedikodular ortalarda çoktan konuşulmaya başladı bile,Apple’ın mevcut 4.7 inç ve 5.5 inç modellere ek olarak 4 inç ekrana sahip yeni bir iPhone modeli daha piyasaya sürebileceği dedikoduları yaygın olarak yapılıyor.
Gelecek nesil iPhone ile ilgili en büyük dedikodulardan bir tanesi onun çerçevesiz ekran bulundurması.Bu fikir yalnızca Apple’ın tarafından değil, diğer şirketler nezninde de üstünde uzun zamandır çalışıyor ve çeşitli modeller çıkarmakta.Örnek verilecek olursa LG’nin G3 modelinin ekran çerçevesi bayağı bir dar durmakta,böylece 5.5 inç ekrana sahip cihaz daha az alan kaplıyor ve daha rahat kullanılıyor.Eğer Apple çerçevesi dar bir tasarım tercihte bulunursa,Touch ID özelliği bulunan ana ekran tuşunun çevresi de ekranla kaplanabilir.



iPhone 7 ile ilgili ortalarda dolaşan diğer dedikoduların arasında ise daha hızlı,daha ince,daha hafif ve daha güçlü olması ihtimali de var.Aslına bakılacak olursa yeni nesil markası ne olursa olsun her telefondan beklenen özellikler arasındadır bunlar.
Web alemi üzerinde dolaşan çeşitli iPhone 6S veya 7 fotoğraflarına galerimizden ulaşabilirsiniz.Bu fotoğraflarda bulunan cihazlar Apple’ın verdiği taslak fotolardan çok ortalarda dolaşan dedikodular ışığında çeşitli tasarımcılar veya tasarım stüdyoları aracılığı ile geliştirilmektedir.

Kaynak:http://www.adanablog.com/apple-iphone-6s-veya-iphone-7-ye-ait-oldugu-dusunulen-fotograflar/