lostyazilim

İphone Cihaz Silinmiş Kurulum Yapamıyorum

5 Mesajlar 1.442 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
Merhaba Almanya'dan bir arkadaşım onda fazla bir telefon vardı aldım ucuza işte her neyse galiba cihazı silmiş ve hiçbir şekilde kurulum yapamıyorum.Bilgisayara bağladım yine şey istiyor. İphone sitesinde yardım konularına baktığım zamanda arakadışınızdan şifre isteyin veya iphone bul kapatın diyor, imkansız arkadaşım gitti ulaşmak zor ona.Telefoncuya götürdüm 700-650 gibi para istediler kalsın dedim şimdilik internette baktım yapadım.En sonda iphone servisine gidin ve onlar yapıyorlar.Sizce fikriniz nedir ?

wmaraci
reklam

Myiso Myiso Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 605
  • Beğeniler 18 / 153
  • Ticaret 12, (%92)
telefonun faturasını iphone ye gönderiyorsun ondan sonra açtırıyorsun. Sürekli olarak yapıyorum. Bir firma da iken 17 adet açtırdım. Gayet basit bir olay sadece arayacaksın iphone müşteri hizmetlerini ondan sonra onlar sana yardımcı olurlar.

alexbaysu alexbaysu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisliği
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 312
  • Beğeniler 18 / 90
  • Ticaret 21, (%100)
Faturada ki IMEI ile telefonun IMEI'sini karşılaştırıyor Apple müşteri hizmetleri. Olay böyle işliyor bende yaptım bir kaç kez.

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)

alexbaysu adlı üyeden alıntı

Faturada ki IMEI ile telefonun IMEI'sini karşılaştırıyor Apple müşteri hizmetleri. Olay böyle işliyor bende yaptım bir kaç kez.

Myiso adlı üyeden alıntı

telefonun faturasını iphone ye gönderiyorsun ondan sonra açtırıyorsun. Sürekli olarak yapıyorum. Bir firma da iken 17 adet açtırdım. Gayet basit bir olay sadece arayacaksın iphone müşteri hizmetlerini ondan sonra onlar sana yardımcı olurlar.

Arkadaşlar yalnız fatura yok. Dediğim gibi arkadaş bana verdi o da şuan Almanya da. Bazıları direk götür yapıyorlar da diyorlar ya da başka çözüm yolu var mı bilen

wmaraci
wmaraci

Myiso Myiso Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 605
  • Beğeniler 18 / 153
  • Ticaret 12, (%92)
Faturasını sana resim olarak da gönderebilir bu zor bir olay değildir. Hangi firma dan aldı ise o faturayı sana göndermek zorundadır. Kendimden biliyorum faturamı kaybettim dedim 3 yıl sonra adamlar bana faturamı gönderdiler.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al