Soundweet nedir ?

Herkese merhaba , yeni şeyler öğrenmek isteyenler ve dinleyerek öğrenmekten keyif alanlar için soundweet ’i geliştirdik .

Soundweet sayesinde bir şey ile meşgulken bile (bu yemek yapmak veya oyun oynamak olabilir) yeni şeyler öğrenmenize olanak sunuyoruz.




bakın artık uygulamanında sonuçlarında karl marks hakkında söyledikleriniz listeleniyor . şuanda benden başka kimse yorum yapmadığı için tek benim söylediğim sweet var.

Bu arada atılan sesli tweetlere sweet yani (sound tweet veya sesli tweet) ikisi içinde geçerli bunların kısaltması olan sweet deniyor.

Şuanda arama sonucunda tek bir sweet var oda benim sweetim :)

Bakın profile ‘ın yanında Sweets diye bir kısım var aşağıda oradada uygulamadan atılan son 20 sweet listeleniyor şimdilik.



Son olarakta siteden bahsedeyim . solda popüler konular var gördüğünüz gibi. sol üstteki find buttonundan istediğiniz bir şeyi arayabiliyorsunuz ben enson “KARL MARKS” terimini arattığım için bu sayfaya geldim ve tek bir sweet olduğu için tek bir sonuç çıktı. eğer 20 kişi karl hakkında sweet atsaydı siz play dedikten sonra diğer 19. sweet’te otomatik olarak play list gibi çalıp devam ediyor. herkesin ne dediğini öğrenin diye.Bunu otomatik yaptım çünkü birşeyler öğrenirken başka işlerle meşgul olduğunuz varsayılarak bu uygulamayı yazdım. isterseniz en sağ ağağıdaki icondan otomatik diğer sese geçmesini engelleyebilirsiniz.


Son olarak size twitter ile anlaşmamdan bahsedeyim .




Söylediklerinizi twitterda paylaşırsanız arkadaşlarınız sesinizi twitterdan çıkmadan dinleyebiliyor. bunu sağlayabilmek için gerçekten çok uğraştım.

Yakında soundweet’e takip etme , beğenme , resweet yapma , sesini eminem , rihanna veya trailerlardaki kalın ses gibi farklılaştırmaya yarıyan ileri düzey ses filtreleri gibi birçok özellik daha ekleyeceğim.

Soundweet şuanda iphone kullanıcıları için appstore’da indirilebilir durumda.

Umarım kullanıcıları artar böylelikle android ve diğer sürümlerinide çıkartırım.