Merhaba arkadaşlar,
Adım Ömer Aslan, 22 yaşındayım. Bilgisayar Mühendisliği 3.Sınıf öğrencisiyim. Uzmanlık Alanım Yazılım Mühendisliği(Software Engineering) Buna özel dersler almaktayım.
Kısaca Kendimden bahsedeyim,
Yazılım dünyasına 7 sene önce PHP ile yazılım düzenleyerek başladım Üniversite hayatına kadar bu alanda uzmanlaştım. Üniversiteden sonra OOP,MVC, Yazılım metodolojileri gibi alanlarda dersler ve projeler ürettim. Kendimi Front-End ve Back-end alanlarında iyice geliştirdim.
Ekstra olarak mobil yazılıma yöneldim 2 senedir Android, 1 senedir iOS(Swift ile) tecrübeler kazandım ve uygulamalar yazdım.
Üniversite eğitimine Java ile başladım ve aldığım çoğu derste bu alanda uzmanlaştım. Buna ek olarak uzmanlık alanıyla ilgili aldığım dersleri altta yazıyorum bunların dışında kalan genel CS dersleri aldım.
Aldığım bazı dersler:
Veri yapıları ve Algoritmalar(C/C++) (Data structures and Algorithms)
Yazılım Mühendisliği(Software Engineering)
Çevik Yazılım (Agile Software Methodology)
iOS Sertifika dersi(Swift)
Android Sertifika dersi(Android 5.0 SDK ve NDK dahil)
Bildiğim Diller ve seviyeleri:
Java - Uzman
PHP - Uzman
Android - Uzman
Javascript - İleri
Coffescript - İleri
iOS - İleri
Python - İleri
Typescript - İyi
C/C++ - İyi
Assembly - Orta
Verilog - Orta
Bildiğim Frameworkler:
CodeIgniter (PHP) - İleri
NodeJS, ExpressJS, AngularJS, SailsJS (Javascript) - İleri
Django (Python) - İleri
Play Framework(Java) - İleri
ACM(Java) - İleri
Bildiğim Databaseler:
MySQL, MSSQL, IBM DB2, MongoDB, SQLite - İleri
Front-End FW:
Bootstrap 2,3 - Uzman
Foundation 5 - İleri
Yazılım danışmanlığı sağlayacağım fakat bunun yanında Wordpress, Opencart, Joomla gibi yazılımlara plug-in geliştiriyorum fakat proje büyük değilse o işlere girmiyorum.
Genel olarak söylüyorum disiplinli, dökümantasyonu belli olmayan işlere başlamayacağım.
Başladığım işler github, bitbucket üzerinde private şekilde kayıt edilecek.(ileride referans olması için)
github: https://github.com/OEASLAN
wmaraci dışı için: omeremreaslan@gmail.com
İyi Çalışmalar.