Merhabalar,

Dijital pazarlama alanında sahip olduğum tecrübelerle, işletmenizin dijital platformlarda daha görünür olmasını sağlamak için destek sunuyorum. Google Ads, Meta Ads, TikTok Ads, SEO hizmetleri ve e-ticaret konularında uzman bir profesyonel olarak, markanızın dijital dünyada hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunuyorum. E-ticaret, sağlık sektörü başta olmak üzere tam zamanlı ve freelance olarak hemen hemen tüm sektörlerde çok büyük markalara çalışmalar yaptım

Google Ads:

Google Tüm reklam modellerine hakimim, Google Ads kampanyaları ile işletmenizin hedef kitlesine doğrudan ulaşmasını sağlıyorum. Doğru anahtar kelimelerin seçimi ve optimize edilmiş stratejilerle, reklam bütçenizin verimli kullanılmasını ve satışlarınızın artırılmasını amaçlıyorum. Ayrıca, A/B testleri ve performans analizleri ile kampanyalarınızı sürekli geliştirerek dönüşüm oranlarını yükseltiyorum.

Meta Ads:

Instagram ve *** platformlarında markanızın daha fazla görünür olmasını sağlayacak etkili reklam kampanyaları geliştiriyorum. Görsel ve içerik yönetimi stratejileriyle takipçi kitlenizle güçlü bir iletişim kurmanıza yardımcı oluyorum. Etkileşim ve dönüşüm oranlarını artırmaya yönelik detaylı analizler yaparak kampanyalarınızı optimize ediyorum.

TikTok Ads:

TikTok’un geniş ve genç kullanıcı kitlesine ulaşmak için dikkat çekici reklam kampanyaları tasarlıyorum. Platformun trendlerini yakından takip ederek markanızın fark edilmesine ve geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlıyorum.

SEO Hizmetleri:

Web sitenizin arama motorlarında daha üst sıralarda yer almasını sağlamak amacıyla SEO stratejileri geliştiriyorum. Anahtar kelime analizi, içerik optimizasyonu, backlink çalışmaları ve teknik iyileştirmelerle sitenizin organik görünürlüğünü artırıyorum. Performans analizleri ile SEO stratejilerini sürekli geliştiriyor ve web sitenizin uzun vadede başarılı olmasına katkıda bulunuyorum.

E-Ticaret

E-ticaret konusunda, dijital satış süreçlerinizi optimize ediyorum. E-ticaret sitenizin performansını artırmak, müşteri deneyimini iyileştirmek ve satışları yükseltmek için stratejik çalışmalar gerçekleştiriyorum. Ürün listeleme, reklam yönetimi, veri analizi ve platform seçimi gibi konularda profesyonel çalışmalar yapıyorum.

Raporlama

Yukarıda belirtilen tüm dijital pazarlama ve e-ticaret çalışmalarını, Google Analytics ve Looker gibi veri analiz araçlarıyla detaylı olarak raporluyorum.

Google Analytics üzerinden, web sitesi trafiği, kullanıcı davranışları, dönüşüm oranları gibi önemli metrikleri takip ederek, kampanyaların performansını ölçüyorum. Elde edilen verileri analiz ederek, stratejik kararlar alınmasına yönelik ayrıntılı raporlar sunuyorum. Aynı zamanda, web sitesi ve reklam performansını iyileştirmek için gerekli önerilerde bulunuyorum.
Looker platformu aracılığıyla, kampanyaların ve e-ticaret faaliyetlerinin performansını görselleştiriyor, veri odaklı karar süreçlerini desteklemek amacıyla özel raporlar ve interaktif panolar oluşturuyorum. Bu sayede, işletmeniz için şeffaf ve stratejik bir yaklaşım sunarak, dijital pazarlama çalışmalarının etkisini daha net bir şekilde ortaya koyuyor.

Dijital pazarlama ve e-ticaret alanındaki bu hizmetler aracılığıyla, işletmenizin dijital dünyada başarılı olmasına yönelik çözümler sunuyorum.

https://hizliresim.com/lt1wk9w
https://i.hizliresim.com/36kjrj.jpg

Herkese bol kazançlar...

İletişim : WhatsApp veya PM atınız.