Merhabalar,

Celal bayar Üniversitesi Uluslararası ticaret bölüm mezunuyum. Üniversite yıllarımda part-time İnternet cafecilik yaptım aynı zamanda okulda kısmı zamanlı öğrenci olarak bilişim laboratuvarında çalıştım.
Üniversiteden sonra yine aynı okulda üretim yönetimi ve pazarlama yüksek lisansı yaptım. Yüksek lisansım boyunca tesettür sektörüne hizmet eden modazehra.com sitesini kurup yönettim. Hatay'a yerleşme zorunluluğu sebebi ile modazehra yı devrettim ve burada lojistik sektöründe çalışmalara başladım. Şu an japon ortaklı bir şirkette lojistik uzmanı olarak görev almaktayım. Orta düzeyde ilginizce bilgisine sahibim evliyim ve bir miktar herkes gibi geçim derdim var.
Bu sebep ile bildiğim alanlarda para kazanabileceğim işler yapmak istiyorum.

E-ticaret sitenizin ürün ekleme - düzenleme- dekupe işleri - sosyal medya ve canlı destek işleri ile 20:00 dan sonra ilgilenebilirim.
Eğer sürekli olacaksa hızlı ve sorunsuz upload işleri alabilirim.

Lojistik veya uluslararası ticaret anlamında işler alabilirim.

Dünyanın herhangi bir limanına sevk etmek için konteyner ayarlayıp Türkiye'nin herhangi bir limanında sizin için iş takibi yapabilirim.

Hali hazırda ihracat yapıyorsanız sizin için müşteri araştırması yapabilir müşteri datası bulabilirim. Ya da ürün bildiğim bir ürün ise doğrudan satışını yapabilirim.

Eğer düşünürseniz bana whatsapptan yazarsınız. Uzun soluklu işlerinize kısa sürede çözüm getirebileceğime inanıyorum

0542 680 26 33