İnternet üzerinde yapacağınız satışların başarı oranı, ürününüzü insanlara nasıl sunacağınız ile doğru orantılıdır. Başarılı satış stratejileri, ürünlerinizi iyi tanıtmakla gerçekleşir. Ürününüzün tüm detaylarını müşterilere sunmak, ürüne karşı olan güvende büyük bir rol oynayacaktır. Bu noktada sizlere hizmet vermek için buradayım.

 

Evimde kurmuş olduğum home office stüdyom ile ÜRÜN FOTOĞRAFÇILIĞI HİZMETİ sunmaktayım. Başta beyaz ve siyah olmak üzere dilediğiniz renkte, dilediğiniz konseptte ürün fotoğrafçılığı hizmeti veriyorum.

Ürünlerin çekimi tamamlanması sonrasında ürünler üzerinde Photoshop ile fotoğraf iyileştirme çalışmasını da hizmetimle birlikte vermekteyim.

 

Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli  şehirlerinde adrese gelip çekim yapabilmemin yanı sıra dilediğiniz yerden ürünlerinizi kargoyla karşılama imkanımda mümkündür. 

 

Siz de ürünlerinizi internet üzerinde satışa sunmayı düşünüyorsanız hizmetim hakkında daha detaylı bilgi almak ve her türlü sorunuz için bana mesaj atmanız yeterli. Siz de kaliteli fotoğraflar ile ürün satışınızdaki gözle görülür artış ile tanışın.

 

 

 

Hizmetimin başlangıcına özel kampanya ile Ürün Başı (Max 4 farklı kare) 15 TL bir fiyat ile çalışmaktayım. Basit Photoshop Retouch işlemlerim de bu fiyata dahildir. 

 

** Ürünlerin boyutuna ( 60x60cm boyutlarının üstü) göre getireceğim ekstra ekipmanlara fiyatta değişiklik gösterebilir.

 

 

 

DAHA DETAYLI BİLGİ ALMAK VE GÖRÜŞMEK İÇİN DİLEDİĞİNİZ ZAMAN YAZMANIZ YETERLİ OLACAKTIR.