Merhaba arkadaşlar, film sitenize kendimce amatör olarak film incelemesi tadında makaleler yazabilirim. Hem sizler beni bu ticaret vesilesi ile tanımış olursunuz hemde benim cebime 3 5 kuruş girer, domain host falan alırım, yolumu bulurum yani :)
+18 Filmlere makale yazamıyorum, malum ev ortamındayım ailem vs herkez yanımda, izleyipte birşeyler yazmamı beklemeyin benden :p Ve unutmadan Neden mi 500 Kelimelik makale yazıyorum ? Çünki filmleri 50 yada 100 kelimeye sıgdırmak benim açımdan oldukça zordur.. Ben yapamam, yapabilen arkadaş varsa helal olsun :)

Referanslar

Turkishli adlı üyeden alıntı

Se7en - Yedi Filmin inceleme yazısını okudum. Gerçekten güzel bir yazı olmuş. Okura hissettirdiği samimiyet sayesinde sıkılmadan okunmasını sağlıyor. Hediyeniz için teşekkür ediyorum. Yazıyı bloğumda da paylaştım. Önümüzdeki haftadan itibaren her hafta 1 inceleme satın alabilirim.

CineManiaC adlı üyeden alıntı

İncelemeyi okudum gerçekten özgün açıklayıcı ve net bir yazı olmuş tebrik ediyorum. Arkadaşla gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.

Guide adlı üyeden alıntı

Arkadaşın bana gönderdiği incelemeyi okudum gerçekten gayet akıcı ve bir o kadar da uzun bir yazı olmuş.Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.

[QUOTE=doctor_cmptr]you have sent 30,00 TL to *******

ödemeniz yapılmıştır..teşekkürler.[/quote]

Konuya gitmek için Buraya tıklayabilirsniz.