Merhaba arkadaşlar, film sitenize kendimce amatör olarak film incelemesi tadında makaleler yazabilirim. Hem sizler beni bu ticaret vesilesi ile tanımış olursunuz hemde benim cebime 3 5 kuruş girer, domain host falan alırım, yolumu bulurum yani :)
+18 Filmlere makale yazamıyorum, malum ev ortamındayım ailem vs herkez yanımda, izleyipte birşeyler yazmamı beklemeyin benden :p Ve unutmadan Neden mi 500 Kelimelik makale yazıyorum ? Çünki filmleri 50 yada 100 kelimeye sıgdırmak benim açımdan oldukça zordur.. Ben yapamam, yapabilen arkadaş varsa helal olsun :)
Referanslar
Se7en - Yedi Filmin inceleme yazısını okudum. Gerçekten güzel bir yazı olmuş. Okura hissettirdiği samimiyet sayesinde sıkılmadan okunmasını sağlıyor. Hediyeniz için teşekkür ediyorum. Yazıyı bloğumda da paylaştım. Önümüzdeki haftadan itibaren her hafta 1 inceleme satın alabilirim.
İncelemeyi okudum gerçekten özgün açıklayıcı ve net bir yazı olmuş tebrik ediyorum. Arkadaşla gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
Arkadaşın bana gönderdiği incelemeyi okudum gerçekten gayet akıcı ve bir o kadar da uzun bir yazı olmuş.Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
[QUOTE=doctor_cmptr]you have sent 30,00 TL to *******
ödemeniz yapılmıştır..teşekkürler.[/quote]
Konuya gitmek için Buraya tıklayabilirsniz.