-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İstanbul Okmeydanında Oturuyorum Yakın Çevrelerde İş Arıyorum 18 Yaşındayım Daha Önce Tekstilde Çalıştım Şuanda Çalışmıyorum İş yerim Taşındığından Dolayı Bilgisayar Deneyimim Yüksek Daha Önce Seslichat Sohbet Tarzı Siteler Kurup Satıyordum Şuanda Buda Pek Kalmadı Sanalda : Yardımcı Olursanız Sevinirim :confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
işin zor işşizlik oranı %10 u geçti tabi reel nüfusa bakarsak %15 derim ben
kariyer.net ile cv oluştur ve oradan iş ara öncelikle malum şuan havalarda kötü kapı kapı iş aramak zor olur onun akabinde kurumsal firmaların kendi sitelerinden başvuru yap ihtiyaç dahilinde alım yapılır(öncelik tanıdıktır kurumsal firmalarda unutma)
yaşın genç olması en büyük dezavantaj neden seni işe alalım kısmında kendini ifade etmen gerekecek unutma.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Bir şirkete bilgisayar deneyiminizin olduğunu beyan ederek iş başvurusu yaparak microsoft programlarına hakimseniz iş kapısı açılabilir.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Yaşınız henüz daha 18 size açılacak kapılar her daim öncelik olarak tanınacaktır. İnternet üzerindeki işlerin kalıcılığı söz konusu dahi olamaz. Bence bunun yerine gold, teknosa ve buna dayalı bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmalara başvuru yapmanızı öneririm.
disparity
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
''Seslichat Sohbet Tarzı Siteler Kurup Satıyordum Şuanda Buda Pek Kalmadı Sanalda''
Bu konuda çalışmak isterim sizinle, hâlâ bilginiz var ise seslichat siteleriyle ilgili sizinle çalışmak isterim (seslichat; speakychat altyapılı site için)