lostyazilim
tr.link

Konu kilit.

18 Mesajlar 3.635 Okunma
lstbozum
tr.link

sometimes sometimes Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 06.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 /
  • Meslek öğrenci
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 22 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

L0ckam adlı üyeden alıntı

Eyvallahda keşke yorum yazmadan önce konu başlığı ve içeriğini ve kategoriye bi göz atsaydınız :D

Katılıyorum :D

wmaraci
reklam

Ozzkan Ozzkan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 463
  • Beğeniler 12 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
sen yenisin galiba :)

aea48300 aea48300 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 455
  • Beğeniler 266 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
24 saat nasıl online olunabiliyor ? Yanlış anlama merakımdan.

L0ckam L0ckam Keep on rising Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 37 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Evet yeniyim ayrıca 24 saat çevrimiçi olmak 1 gün boyu açığım demektir. Messenger hesabım 24 saat açık.

wmaraci
wmaraci

Bariswp Bariswp ZM Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ZM
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 2267
  • Beğeniler 316 / 445
  • Ticaret 15, (%100)

SefaUygun adlı üyeden alıntı

''Türkçeyi en düzgün hali ile kullanmayı tercih ederim.''

-edit çekmek
-Günün 24 saati onlineyim.
-Lise 1. senemde

Ciddi bir iş başvurusunda affedilmeyecek hatalar yapmışsın , yanlış anlama sadece uyarı mayetinde :)

Sonuna kadar katılıyorum.Ancak yaşınıza verelim desem ukala olurum herhalde.Ben iş veren olsam kesinlikle ciddiye almam bu başvuruyu.Bilgili bir insan olabilirsiniz ancak iş başvurusunun nasıl yapılması gerektiği üzerinde daha çok çalışmalısınız.Yapcı eleştiri yapmaya çalıştım, herhangi bir hakaret veya küçük düşürme gibi algılamazsan sevinirim.Bunlar benim nacizane düşüncelerim.

Hoşgeldin..
3579

kişi bu mesajı beğendi.

EnesKaya EnesKaya Programlama/Yazılım Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Programlama/Yazılım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 34 / 75
  • Ticaret 0, (%0)
Uzman Webmasterim demişsin ama sadece tema editlemek ve çizim yapmakla Webmaster olunmuyor.
3579 Ghost

kişi bu mesajı beğendi.

Skype ; eneskaya07

L0ckam L0ckam Keep on rising Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 37 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Güncel, 2 adet referans eklenmiştir.

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)

L0ckam adlı üyeden alıntı

Merhaba adım Çağlar Karahüseyin, Giresunda yaşıyorum. 17 yaşında uzman bir webmaster'im. İlgi alanım çoğunlukla tasarım yapmak, edit çekmek ve html kodlamak. Photoshop kullanma becerimi 10 üzerinden değerlendirirsek 8,6 diyebilirim :), WHMCS, vBulletin, MyBB, SMF, Joomla, Wordpress gibi otomasyon sistemlerde uzman sayılırım. Günün 24 saati aktifim. Ayrıca daha önce UyanıkBilişim ve Woox bilişimde çalıştım. WHMCS Tema, Kişisel Tema, e-Sport Tema gibi tasarımlar ile daha çok ilgileniyorum. Sosyal hayatıma bakarsak Lise 1. senemde sınıfta kaldım fakat bunun bana verdiği azimle 2. senemi teşekkür ayrıca sayısal bölümünde şube birincisi ile bitirdim. Ayrıca kendime ait birçok blog, forum, e-sport sitelerim oldu. Bu sene öğrendiğim 3D çizimlere de başladım. Referans olarak birçok site verebilirdim fakat çoğu kapatıldı açık olanlardan, http://www.uyanikforum.com/, http://www.uyanikbilisim.com/ [edit] Daha çok referansım vardı fakat siteleri kapattılar. Yazım hatalarına tahammülüm yoktur Türkçeyi en düzgün hali ile kullanmayı tercih ederim. Tasarladıklarımdan birkaç örnek: http://www.webmastergenel.com/ucretli-grafik-tasarim-isleri/2485-whmcs-game-v1-0-kendi-yapimim.html - Hakkımda daha çok şey öğrenmek istiyorsan konu altından veya ö.m ile sorabilirsin.

Bir kaç şey diyeceğim ama gücenmece yok. Sadece iş başvurularında bir işveren gibi düşünerekten bunları diyorum. Sonuçta işveren daima detaycıdır ve seni zayıf noktandan vurmak isteyecektir.

-> HTML kodlayan ve bir iki grafik çizenlere uzman webmaster mı deniyor?

-> Siz bir uzman webmaster iseniz, sizin ilgi alanınıza göre mi iş vereceğiz, yoksa uzman olduğunuz konuya göre mi ? Sonuçta ilgi alanınızı bastıra bastıra belirtmişsiniz.

-> Photoshop kullanma becerinizin 10 üzerinden 8.6 olduğunu söylediniz. Bunu neye dayanarak söylediniz ? Photoshop bilgisi bu denli yüksek olan birisi webmaster gibi olmaya çalışmakla, sağda solda iş formu doldurmakla uğraşmayacaktır. Eğer sizin photoshop kullanma beceriniz 10 üzerinden 8.6 ise, şuradaki konuda bahsei geçen adamın photoshop çalışması 10 üzerinden kaç ? Bu adamın yaptıklarının büyük çoğunluğunu (%86) yapabiliyor olmalısınız.

-> Uzman sayılmak ne demektir ?

-> 24 saat aktif iseniz, hiç uyku uyumuyor musunuz ?

-> Ayrıca iş tekliflerinde sen yoktur, siz vardır. Saygı açısından yani. :)

ve son olarak, eğer iş teklifi için böyle bir şey yapıyorsanız bunu daha ciddi bir mail adresi ile yapmanız fayda sağlayacaktır. Kendinize ait bir portfolyo sayfası açıp onun mail adresleriyle yapın.

Dediğim gibi herkes kendine uzman diyor ama kime göre uzmansın ? İşte önemli olan nokta o.
tiryaki

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al