Setrazor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Selamin Aleykum
Sabah 7 aksam 10 çalışıyorum fakat maddi durumdan kenara para atamiyorum letgoda 200 250 tlye 2gb ram falan laptoplar mevcut şu dünyada tek istediğim bir laptopum olsun 4 senedir alamadık hayırlısı neyse o olur internet üzerinden para kazanıp almaya çalışacam zaten is verenler genellikle durumu iyi oluyor laptop alıp full para kazanmaya bakicam aileme destek olacağım adsense olsun youtube tarzidan para kazanmaya bakicam internetten iş arıyorum ne olursa yapmaya hazırım yeterki şu param toparlansin
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Eğer makale yazmayı seviyorsanız, editörlük iş ilanı kısmına konu açın, yazdığınız kategorilere göre sipariş alırsınız. Öyle kolay yoldan kazananı görürsen bana da haber ver bende faydalanmak isterim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
7 Yılı geçik süredir bu piyasadayım. Eğer ki boşa kürek çekersen ne umut ne hayal kalır. Fakat küreği iyi yerlerde çekersen reelde çalışmana bile gerek kalmayabilir. Sana tavsiyem makale konusunda geliştirmen iyi kötü 3 5 bir ücret cebine girecektir. Direk her insan makale yazamaz bunun için makalecilerden yardım iste derim. Kolay kolay düzgün bir hitap ile bunu rica ettiğiniz de hiç bir makaleci sert veya ters çıkmayacaktır.
Setrazor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Makale konusunda hiç zamanım olmuyor düşünme vb. O yuzden baska iş verebilecek varmidir şimdiden Allah razi olsun
Setrazor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yardimlarinizi bekliyorum sağolun şimdiden
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
uzmanlık alanlarını, yapabildiklerini buraya yazarsan ona göre, insanlar sana iş verirler
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
Setrazor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bilgisayarım olmadığı için fazla şeyler öğrenemedim o yüzden Reklam,WordPress İçerik gibi şeyler