Hayalinizdeki projeleri gerçeğe dönüştürmek için tek yapmanız bizimle iletişime geçmeniz. Projelerinizi tamamladıktan sonra sizlere destek olmaya devam ediyoruz. Herhangi bir problemde hızlı bir şekilde müdahale ediyoruz.

• PHP alt yapısına sahip yazılımlarınızın hatalarını düzeltebilir ve yeni özellik ekleyebilirim.

• Sıfırdan size özel proje yazılımları yapabilirim.

• Script kurulumlarınızı yapabilirim

• Sanal Pos kurulumu ( PayTR,iyzico,Shopier, Shopinext, Moka vb) yapabilirim.

• SMS Entegrasyonu yapabilirim.(NetGSM,MasGsm, ileti merkezi, vb.)

• Web sitelerinizi yedeklerek hosting/resellerinize taşıyabilirim.

~ NASIL ÇALIŞIYORUM;

• Yapılacak olan iş veya projelerinizi detaylı şekilde anlatın.

• Fiyat ve Süre işlemlerim için öncelikle sizi dinleyip projenizi ve elimdeki iş durumun yoğunluğuna göre süre sağlayacağım.

• Yazılım Projelerinizde önden ödemenin yarısını (%50) , Diğer yarısını projelerinizin revize işlemlerini tamamlayıp teslim ettiğim vakit alıyorum.

~ ÇALIŞMA ŞARTLARIM;

• Anlaşılmış olan bir projede başlamadan önce ödemeyip sana toplu olarak iş sonunda gönderim diyen kişilerle asla çalışmıyorum.

• Önce Saygı ! Saygısız kişilerle çalışmıyorum ve Mesajlarına cevap sağlamıyorum.

• Bir projeyi yaptırınca (Parasını ödeyip) Bu kişiyi satın aldım gibi konuşmalar yapan ve tavır sergileyenler.

• Çalıntı, W*REZ Yazılım veya Kopyalayıp şunu değiştireyimde anlamasın diyenlerle!

~NASIL DESTEK SAĞLIYORUM ?

• Yazılım bittikten sonra kurulumunu yapıp tam çalışır şekilde teslim ediyorum. Yapmış olduğum projelerinizi tamamladıktan sonra çalışır vaziyette teslim ediyorum.

• Tarafımdan " 0 " Sıfırdan yapılan işlemler için 4 AY Ücretsiz Teknik Destek Veriyorum. (Sistemde Oluşan Hatalar, BUG, Sürüm Güncelleme, Sunucu Kaynaklı Vs.)

• Proje bittinten sonra ücretsiz hizmetinizden yararlanıp > Şunu ekletebilirmiyim gibi işlemler [COLOR=#B8312F][FONT=Century Gothic]ek ücrete[/FONT][/COLOR] tabiidir.

• Whatsapp üzerinden günün çoğu zaman ulaşabilirsiniz

⭐⭐⭐ Özel Temalarınızı PHP-PDO ve Ajax sistemi ile istediğiniz gibi sağlayabilirim.

Benimle, PM veya ​Skype​​​ ile hızlı ulaşım sağlayabilirsiniz.

[SIZE=3][FONT=Arial Black]İŞ ALIMI : [COLOR=#41A85F]AÇIK[/COLOR][/FONT][/SIZE]