Kopyala yapıştır - Yazı çekme işlerine biz yeni bir soluk getirdik. İstediğiniz siteninin yazılarını kendi sitelerimizden görselli şekilde ayarlayıp xml olarak veriyoruz.
Pm'den istediğiniz site adresini iletebilirsiniz. Yabancı sitelerden yazı çekilirken çeviri işlemide yapılıp teslim edilebilir.
***'da alanların yorumları
Arkadaşla çalıştım, anlaştığımız tüm konular, daha sonra benim ihtiyacım doğrultusunda doğan tüm sorun ve isteklerimi sabır ve özenle yerine getirip beni memnun ederek tüm çalışmaları sorunsuz bir şekilde teslim etti.
*** ortamında çalışıp son derece memnun kaldığım ender insanlardandır. Tavsiye ederim. Çok teşekkürler Hocam.
*** ortamında çalışıp son derece memnun kaldığım ender insanlardandır. Tavsiye ederim. Çok teşekkürler Hocam.
Arkadaş sağolsun hızlı bir şekilde teslim etti. Sürekli olarak çalışmak içinde anlaşma yaptık
Hizmet alınmıştır. Gayet nazik ve ilgili bir arkadaş. Tavsiye ederim. Ben yaklaşık yüz adet içerik aldım. Bu içerikleri bir sitenin istediğiniz kategori ve etiketinden alabiliyor bu da ayrı bir güzelliği. Özellikle alıp google translate ile çevirseniz faydası olacağını düşünüyorum.