Biz Kimiz ?
Samsunda Küçük bi odada Hayallerini Gerçekleştiren 3-4 Yazılımcı Grafikci Arkadaşlarız Hepimiz Okumakta Olup Alanında Profeyonelleşmiş Kişileriz Ortalama Lise son sınıf Ogrencileri Olup Hitap Ettiğimiz konular html,css,c#,Photosop,Fireworks,İllistiration,
Ve Bir Çoğu.
Nerdeyiz ?
Samsun İlkadım İlçesinde Çiftliğin Bi Ust Sokağındayız İşlek Bir Caddedir. Kurumsal Bi Derneğin Bize Ayrılan Arka Odasında Faliyet Gösterip 3 Bilgisayar , 1 yazılımcı ,2 Grafiker Ve 1 Cordinator Olarak Faliyet Gösteriyoruz.
Sizin İçin Ne Yapabiliriz ?
Sizin İçin Grafik üretebilir Sosyal Medya Sayfalarınızı Yonetebilir. Telefonlara Bakabiliriz. Destek Hattı Yardım Hattı Gibi İster Online İnternetten İster Mobil Şekilde Destek Verebiliriz.
Patron Bizim Maaşa Bi Zam ?
Elektirik ve Su Faturalına Karışmıyoruz İnternetin %25 Payını Biz Ödüyoruz. Onun İçin Çalışan Herkesin Ücretlleri Gerektiği Kadar Gönderilip İhtiyaç Listesinin Karşılanması.
Peki Size Bayilik Versem Yürütebilirmisiniz?
Kendi Evinizden satış Yapar Gibi güvenle Yapabilirsiniz. ts3 satışı HostingSatışı Alan Adı Satışı Gibi Satışlarınızı Pazarlayabilir Satabiliriz.
Sevdim Sizi Nasıl Konuşuruz?
Dm Atarak Özel İletişim bilgilerine Ve Ayrıntılara Ulaşabilirsiniz.
Not: Şirketinizin Kurumsal Olduğuna Dair Belgeklerle Gelin Aksi Taktirde Onaylanmayacaktır.
Azami 2 İş Ortaklığı Yürütebiliriz