Merhabalar sitelerinize Seo ve Editörlük hizmeti veriyorum.
Böyle bir konuyu ilk defa açıyorum çünkü şuana kadar hep çevremdeki müşterilere hizmet verdim. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
Uzun yıllardır kendi sitelerime çalışmalar yaparak hedeflediğim noktalara ulaştım. Son birkaç yıldır da bilgi, birikimlerimi müşterilerimle paylaşarak prof. olarak Seo Danışmanlığı hizmeti ve Editörlük hizmeti veriyorum.
- Projelerinizde sizlerle fikirlerimi ve tecrübelerimi paylaşarak danışmanlık hizmeti veriyorum.
- Sitenizin Optimizasyon ayarlarını yaparak eksiklerini gideriyorum ve Seo uyumlu bir hale getiriyorum.
- Sitelerinize hitlendirme çalışması yaparak günlük tekil hitlerinizin yükselmesini sağlıyorum.
- Kelime bazlı seo çalışması yaparak hedeflediğiniz anahtar kelimelerinizde arama motorlarında yükselmenizi sağlıyorum.
- Sitelerinizin kategorisine uygun alanlarda her gün tamamen özgün ve seo uyumlu makaleler yazıyorum. ( Üniv. Sosyoloji Mezunuyum ve her alanda makale yazabiliyorum. )
- Sadece makale yazdırmak isteyen kişilerede hizmet veriyorum. Yazdırmak istediğiniz makalelerin konusunu bildiriyorsunuz. Bende tamamen özgün ve seo uyumlu olarak makalelerinizi yazıp teslim ediyorum.
- Reklam ve Tanıtım bütçelerinize göre reklam çalışmalarınıza yürütüyorum.
Kısacası sitenizle ilgili bütün çalışmaları bizzat kendim yürütüyorum. Siz sitenizi bana teslim ediyorsunuz ve güvenle arkanıza yaslanıyorsunuz. : )
REFERANSLARIM MEVCUTTUR.
NOT : Çalışma yaptırmak istediğiniz sitelerinizi aşağıdaki şablona uygun bir şekilde p.m atarsanız kısa zaman da dönüş yaparak sizlere çalışma süresi ve ücreti hakkında bilgi verebilirim. Hizmetin güncel olması adına p.m gönderen kişilerin konuda belirtmelerini rica ediyorum.
Site Adı :
[B]Yükselmek istenilen kelimeler:[/B]
Seo çalışmalarına aylık olarak ayırabileceğiniz bütçeniz:
FİYATLANDIRMA:
Seo çalışmaları ücretini sitenizin kalitesine ve anahtar kelimelerinizin rekabet düzeyine göre belirliyorum. Yukarıdaki şablona uygun bir şekilde p.m atarsanız sizlere çalışma ücreti ve süresi hakkında detaylı bilgi verebilirim.
MAKALE Fiyatlandırması :
100 Kelime : 1,5 TL
150 Kelime : 2.25
200 Kelime : 3 TL
ve katları.