lostyazilim
tr.link

Sosyal İmleme Sitelerine Üyelik Açılır

8 Mesajlar 1.086 Okunma
acebozum
tr.link

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

Merhabalar, malum sosyal paylaşım sitelerinin websitelerimiz için önemi gittikçe büyümekte. Bunun üzerine de birçok imleme eklentileri bulunmakta ve bu eklentilere sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarınız yada üyelikleriniz girilmek zorunda. Ben size bu kolaylığı sağlıyorum, istediğiniz siteleri pm yolu ile aklınızdaki fiyat ile birlikte belirtirseniz olumlu olumsuz dönüş yapacağım.

"10TL'ye istediğiniz sitelere üye olunur" gibi bir şey diyemiyorum çünkü aklınızdaki rakam bu olmayabilir ve üyelik açtırmaktan vazgeçebilirsiniz. Siz bana aklınızdaki teklif ile hangi sitelere üyelik açtıracaksınız mail kullanıcı adı ve şifreyi verin ben üyelikleri açayım.

elektronikssl
webimgo

kerimg kerimg Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad K** N**
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 4 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
hocam bence bunun ticaretini yapmassınız bu forumda imleme sitelerine üyelik acamayanmı var :) değişik bir girişimcilik dogrusu

• Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

kerimg adlı üyeden alıntı

hocam bence bunun ticaretini yapmassınız bu forumda imleme sitelerine üyelik acamayanmı var :) değişik bir girişimcilik dogrusu

Hocam hiç belli olmaz, adam 20 siteye üyelik açtıracaktır Digg Stumble Linkedin falan, 5TL'ye açabilirmisin der bende açarım :)

KlasMedya KlasMedya Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 37 / 26
  • Ticaret 15, (%87)

Arkadaş amacı o değil 1 tane değil mesela adam toplu halde çalışır 100 200 siteye içerik göndermek ister açmayı bilir ama vakti yoktur arkadaş sanırım o şekilde bir mantık geliştirmiş.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad K** N**
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 4 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

bhseo adlı üyeden alıntı

Arkadaş amacı o değil 1 tane değil mesela adam toplu halde çalışır 100 200 siteye içerik göndermek ister açmayı bilir ama vakti yoktur arkadaş sanırım o şekilde bir mantık geliştirmiş.

hocam vakti olmayan adamın açtıktan sonra hepsine tek tek girip imlemeyede vakti olmaz :))

• Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

bhseo adlı üyeden alıntı

İçerik göndermek değil, üyelik açılımı yapıyorum ve toplu bir şekilde yapıyorum :) Örneğin thats my wp yada wp-imletir eklentileriniz mevcut, bir ton sosyal paylaşım sitesi mevcut. Ben bu sitelere istediğiniz mail şifre ve id ile üyeliklerinizi açıyorum ve bunun içinde 50TL falan istemiyorum :) en fazla isteyeceğim 10TL'dir ki bir iş aldım 10TL'ye 25 siteye üyelik açacağım :)

• Üyelik 03.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad K** N**
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 4 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

Umut İrhan adlı üyeden alıntı

İçerik göndermek değil, üyelik açılımı yapıyorum ve toplu bir şekilde yapıyorum :) Örneğin thats my wp yada wp-imletir eklentileriniz mevcut, bir ton sosyal paylaşım sitesi mevcut. Ben bu sitelere istediğiniz mail şifre ve id ile üyeliklerinizi açıyorum ve bunun içinde 50TL falan istemiyorum :) en fazla isteyeceğim 10TL'dir ki bir iş aldım 10TL'ye 25 siteye üyelik açacağım :)

ne diyelim hocam yeni şeyler öğreniyoruz iyi satışlar

• Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

ne diyelim hocam yeni şeyler öğreniyoruz iyi satışlar

En zor ve sıkıcı şeylerden birisidir üyelik açımı, böyle bir şey yapayım dedim, teşekkür ederim :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al