Merhabalar,
İsmim Berat. Uzun süredir makale yazarlığı , web sitesi yönetimi, forumlar hepsiyle ilgileniyorum fakat yaklaşık 1 senedir web işlerinden uzak olarak sosyal medya ile ilgileniyorum. 3 aylık bir tatilim var. Şu anda Kayseri’de yaşıyorum, kalacak yer, imkan sağlayan kişilerin şehirlerine gelebilirim. Eğer ciddi iş dönecekse orada yaşamaya başlarım hiç problem değil. Hayallerim var, yapmam gerekiyor. Yaşım 17. Askerlikle 3 4 yıl alakam yok. Boş durmayı seven birisi değilim. Yavaştan kendimi tanıtayım.

Sosyal medya tecrübem şöyledir. İlk etaplarda phishing diye bilinen yöntem ile yabancı uyruklu kişilerin hesaplarını çaldım. Geri verdim tabiiki ama ödeme olarak :D Her neyse işin illegal kısmı bana bir kişinin hesabını nasıl koruması gerektiğini, hacklediğinde neler yapması gerektiğini öğretti. Mesela şuan kadir inanır gelse benim sosyal medya hesabımı yönet dese o hesap tamamen koruma ve izlenim altında olur. Verilen hizmete göre istatistik takibi yapılır. Bu sosyal medya denilen şey de sadece bir konuda işin ehli olursanız diğer kısımları kolay kavrayabiliyorsunuz :)

Phishing dediğimiz olayda Türkiye’de baya isim yaydım ki artık bilgimi illegal değil legal yollarda kullanmak istiyorum.
https://instagram.com/theka4p3
Instagram profilimi ziyaret etmeyi unutmayın.

İkinci olarak bu sosyal medya işlerinde hesap kapatma/açma, form kullanımı, sayfa yönetimi, reklam zinciri yine hepsiyle uğraştım. Sosyal medyaya hakim olduğumu söyleyebilirim.

İşin web kısmına gelecek olursak. Web denilen bu şeyin neredeyse her kısmına elim değdi hani sorun şunu yaptın mı veya yapabilir misin diye yaparım yaptım diyeyim. Onun dışında burada bilgi vermeye kalkarsam klasikten öteye gitmez.

Ayrıca sunucu yönetimi, çeviri hizmetleri, günlük kayıt defteri tutma, report sistemleri, destek masaları her türlü işin üstesinden gelirim.