Merhabalar Sayın Dostlarım,
Benim Adım Münker. 4 Yıldır İnternet üzerinden Freelance çalışmaktayım. Bir yandan üniversite okuyarak diğer yandan harçlığımı çıkartmaktayım. Geçen süre boyunca bir çok işler başardım.
Yapacağım işlerimde kullanıcı memnuniyetine oldukça önem vermekteyim.
Çalışma Şartlarım
1-) Haftalık ödeme yöntemi ile çalışmaktayım.
2-) İş alındığında önden kopara almadan işime kesinlikle başlamamaktayım.
3-) Çalışacağım kişisel genellikle belli bir yaşını almış (18 ve üzeri) kişilerden oluşmaktadır.
4-) İşleriniz en az 3 gün en fazla 1 hafta içerisinde yapılır. ( Web sitesi yapımı gibi uzun süren işleri temsil eder.)
Çalışma şartlarımda sorun yaşamadıysanız başlıkta da görüldüğü gibi işler yapmaktayım. Gelin isterseniz yapabileceğim işleri detaylı şekilde anlatayım.
1-) Sosyal Medya Yönetimi ( Facebook )
Facebook, günümüzde en etkili ve en gelişmiş sosyal ağlardan birisi. Bu ağ üzerinde Facebook sayfanızın beğenisini düzenli olarak paylaşımlar yaparak arttırmaktayım.
2-) C# Masaüstü Otomasyonları
Belki de yazılım alanında en profesyonel olduğum başlık budur. Masaüstü uygulaması olarak (botlar hariç) hemen hemen her türlü iş elimden gelmektedir. Yaptırmak istediğiniz konuyu mesaj ile sormanız yeterlidir.
3-) Web Site Editörlüğü
Vakit bulamayıp İnternet sitenizde içerik paylaşamıyorsanız bunu sizin yerinize gerçekleştirebilir, %100 seo uyumuna özen göstererek sizler için içerikler girebilirim.( Paylaştığım içerik başına ücret almaktayım.)
4-) Makale Yazarlığı
Kalıcı anlaşmalı olarak makale yazarlığı yapabilir, emin adımlarla makale yazımını size garanti edebilirim. Yazılan makaleler %100 Seo uyumlu olmakla birlikte yanında 3 adet anahtar kelime teslimi ve 1 adet görsel teslim edilir.
5-) Web Sitesi Yapımı
0'dan veya hazır paket kurulumlar ile uygun fiyattan sitelerinizi kurabilirim.
WordPress alt yapısı ile tema düzenlemeleri veya tema kurulumlarınızıda gerçekleştirebilirim.
Diğer Yapabileceklerim
1-) E-Ticaret Sitesi Yapımı
2-) Site İç ve Dış Seo
3-) Hazır Script Düzenlemeleri
4-) Grafik Tasarım ( Banner, Logo, Katalog, Kartvizit Tasarımları vb.)
5-) Facebook Sayfa Yönetimi
6-) Webmaster
7-) HTML site tasarımı
8-) PSD tasarımı HTML Döküm işi
9-) Anahtar Teslim WordPress Tabanlı Web Site Yapımı
Aklıma gelenler bunlar arkadaşlar.
Bana özel mesaj ile veya munkererkadam1 skype adresimden ulaşabilirsiniz. Referanslarımı size özelden söyleyebilirim.
Münker Erkadam
Webmaster and Developer
0(535) 819 40 71
Blog Sitem: http://munkererkadam.com