Merhaba WMARACI ailesi, ben Metehan Türkdönmez.
10 yılı aşkın süredir sektörde PHP ve WordPress alanında yazılımcı olarak hizmet veriyorum. Bugüne kadar yüzlerce projede edindiğim performans ve site hızlandırma tecrübesini, kurucusu olduğum HELIAN.work çatısı altında sizlere sunuyorum.
Piyasada sıkça rastlanan sadece cache eklentisi kullanılarak yapılan optimizasyon mantığının aksine; sitenizi bir yazılımcı gözüyle analiz ediyor, server yapılandırmalarından başlayarak Core Web Vitals metriklerine uygun DOM yapısına kadar detaylı ve kalıcı çözümler üretiyorum.

🛠️ HELIAN.work Hangi Hizmetleri Veriyor?
Standart paketlerin ötesinde, sunucu ve veritabanı seviyesinde işlem yapıyorum:
Derinlemesine Analiz: Sitenizi yavaşlatan sorguları ve darboğazları tespit.
Sunucu Optimizasyonu: nginx ve Apache yapılandırmaları, PHP sürüm yönetimi, Memory Limit ayarları, Gzip/Brotli sıkıştırma.
Görsel Optimizasyonu: WebP/AVIF dönüşümleri ve kayıpsız sıkıştırma.
Veritabanı Bakımı: Gereksiz tabloların temizliği, SQL sorgu iyileştirmeleri.
Kod Yapısı: CSS/JS Minify işlemleri ve Render-Blocking (Oluşturmayı Engelleyen) kaynakların giderilmesi.
Cache Stratejisi: LiteSpeed, WP Rocket veya FastCGI Cache yapılandırması.
CDN Entegrasyonu: Cloudflare kurulumu ve güvenlik duvarı ayarları.
Sitenizin durumunu merak ediyorsanız, HELIAN.work panelinden giriş yaparak site puanınızı ve sizin için yapabileceğimiz çalışmaları hızlı şekilde görebilirsiniz.

HELIAN.work Hakkında
HELIAN.work, site hızlandırma ve dijital deneyim iyileştirmeleri konusunda uzmanlaşmış bir teknoloji şirketidir. Misyonumuz, müşterilerimizin dijital varlıklarını hızlandırmak, kullanıcı deneyimini artırmak ve arama motoru sıralamalarını iyileştirmektir. Yenilikçi çözümlerimiz ve kanıtlanmış stratejilerimizle, işletmelerin çevrimiçi başarılarını maksimize etmelerine yardımcı oluyoruz.
Optimizasyon Aşamaları
1- Detaylı Analiz ve Yol Haritası
Önce sitenizin mevcut altyapısını inceliyor, yavaşlığa sebep olan darboğazları (sunucu, veritabanı veya kod hataları) tespit ederek yapılacak işlemleri listeliyoruz.
2- Yedekleme ve Test Ortamı
Sitenizin yayındaki halini asla riske atmıyoruz. Sitenizin birebir kopyasını oluşturduğumuz özel bir “test ortamında” (stage) çalışıyor, tüm hızlandırma işlemlerini önce burada uyguluyoruz.
3- Optimizasyon ve Canlıya Geçiş
Test ortamında hatasız çalıştığını doğruladığımız iyileştirmeleri, ziyaretçilerinize hiçbir kesinti yaşatmadan (Zero Downtime) ana sitenize aktarıyoruz.
4- Sonuç ve Şeffaf Raporlama
Sadece “hızlandı” demiyoruz, kanıtlıyoruz. İşlem öncesi ve sonrası açılış hızlarını, Google skorlarını ve sunucu yanıt sürelerini içeren detaylı bir teknik rapor sunuyoruz.
İletişim ve Fiyatlandırma
Her site ve sunucu altyapısı farklıdır. Ezbere paket fiyatı vermek yerine, projenize özel en doğru teklifi sunmak isterim.
PM: Forum üzerinden mesaj gönderebilirsiniz.