Merhabalar,
Öncelikle biraz kendimden bahsedeyim, adım Melih 20 yaşındayım. Kırklareli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencisiyim. Malum okullar 3 hafta sonra tatile girecek ve yaklaşık 3 ay boyunca boş zamanım olacak. İstanbul/Küçükçekmece'de oturuyorum. Oturduğum yerden çoğu yere iletişim kolay bu yüzden bu yönden pek sıkıntı çekmem diye düşünüyorum. Sadece 3 aylık bir iş olarak değilde okul sırasında da uzaktan yardımım mutlaka dokunacaktır. İkinci öğretim okuduğum için akşam 5'den sonra derslerim başlıyor. Yani okul zamanında da çalışma imkanım mevcut.
Kısaca yapabileceklerim:
- Wordpress konusunda orta derece bilgim bulunmakta. Temalar üzerinde düzenlemeler yapabilirim. Sıfırdan bir tasarımı wordpress'e giydirmeyi hiç denemedim fakat 1-2 deneme yaparsam onuda yapabilirim.
- HTML, CSS konusunda iyiyimdir.
- Photoshop, Flash gibi programlara hakim biriyimdir. Yani ufak tefek düzenlemeler yapabilirim.
- Sql ve c# başlangıç düzeyde biliyorum. ( Okul'da gösterildiği kadar )
- Seo konusunda geçen sene baya bi uğraşmışlığım var. Son güncellemelerden pek haberim yok fakat biraz araştırma ile kaçırdığım noktaları yakalayabilirim.
- Yaz boyunca özel bir eğitim kurumundan PHP dersi alacağım. Yani ufak tefek php işlerini de halledebilirim.
Anlatacaklarım bu kadar. Diğer merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz soruları ister pm yoluyla ister konu altından ulaşarak sorabilirsiniz.
Saygılarımla.