Merhabalar arkadaşlar.

Wordpress konusunda bloğuma gelen yorumlardan ziyade iletişim bilgilerimden bana ulaşan ve yazılarımdan anlayamadıkları veya gerçekleştirecek seviyede olmadıkları konularda yardımcı ücretli / ücretsiz yardımcı olmamı isteyenler oluyor uzun zamandır.

Ben de bir yandan insanları kendilerini uğraşma anlamında zorlamaları ve gerçekten de işlemleri gerçekleştiremeyecek olanların bana ulaşıp iş vermelerini kolaylaştırmak adına bloğumun içerisine wordpress destek bölümü açtım. Bu bölüm üzerinden ulaşan arkadaşlara wordpress konusunda desteklerimi sunuyorum.

Basit işlemler, fikir danışma vesaire tabiki ücretsiz yardımcı oluyorum zamanım el verdiğince. Ancak bazen iş farklı yerlere gidiyor, işte o zaman böyle bir ücretlendirmeye gerek duyuluyor diye düşünüyorum.

Destek Bölümümün Açıklaması:

" Merhabalar. Wordpress alanında yazdığım yazılardan faydalanamayan, konuyla ilgisi olmayan ya da vakti olmayan arkadaşlar için bazı destek kategorileri oluşturup oldukça cüzi ücretler ile yardımcı olmayı hedefliyorum. Yazılarımı okuyup, yetersiz kaldığı yerde diğer kaynaklara başvurmanızı ve işlerinizi olabildiğince kendinizin halletmesini öneriyorum. Böylelikle aslında gözünüzde büyüttüğünüz çoğu şeyi kendiniz yapabiliyor olacaksınız. "

Aşağıdaki linkten destek bölümüme ulaşabilir, formları doldurarak bana iş verebilirsiniz.
http://blog.nazimyilmaz.com.tr/wordpress-destek/

Teşekkürler,
İyi forumlar.