500-1000 Hitli Projeli Internet Sitemizin Portal ve Forumuna Ekip Arkadaşları Aranıyor.
1. permalink
Sitemizin portal domaini: bilisimhaberi.com
Sitemizin forum domaini: forum.bilisimhaberi.com

Projelendirerek kurduğumuz web girişimimiz webrazzi veritabanında kayıtlı bir internet sitesi projesidir. Başlangıç olarak hediye ve cüzi harçlıklar verilecektir. Ancak siteden kazanılan reklam ücretlerinin tamamı ekip arkadaşlarımıza ve sitenin altyapısına yatırılacaktır. Forum moderatörü arkadaşlarımız dahi ciddi kazanç elde edecekler.

Domain, tasarım, logo, içerik, kategoriler projelendirilerek hazırlanmıştır. Portal haberleri ajanslardan temin edilmekte ve sıcağı sıcağına haber yapılmaktadır.

Forum kategorileri tek tek itina ile özgün bir şekilde hazırlanmış ve içeriğe hazır hale getirilmiştir. Portal editörü, içerik üreticisi yazar arkadaşların ve moderatör olacak arkadaşların her teklifi, önerisi göz önüne alınacaktır. Sitenin portalında hali hazırda 500 den fazla özgün makale yeralmaktadır. Şirket reklamları ve google adsense gelirlerinin %75'lik kısmı ekip arkadaşlarımıza verilecek geri kalan kısmı altyapı için harcanacaktır.

İnsanların en hayırlısı diğer insanlara faydalı olandır sözünü şiar edinerek yola çıktık. İlgi gösteren göstermeyen herkese şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar diliyorum.


Devamı Oku: 500-1000 Hitli Projeli Internet Sitemizin Portal ve Forumuna Ekip Arkadaşları Aranıyor.