lostyazilim

Acil OpenCart İşi Yaptırılacaktır

5 Mesajlar 656 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

TolgaKARAHAN TolgaKARAHAN Developer Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Developer & SEO Expert
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 34 / 62
  • Ticaret 10, (%80)
Arkadaşlar merhaba,

Çok acil OpenCart sistemi üzerinde bilgi birikimi olan birine ihtiyacımız bulunmaktadır. Yeni kuracağımız kiralama firmamız için elimizde bulunan temanın siteye uyarlanması, seo eklentisi kurulası ve sitenin siparişe hazırlanması gerekmektedir. Elimizde hosting, domain, tema hepsi bulunuyor. Sadece temanın siteye uyarlanması ve siparişe hazır konuma getirilmesi gerekmektedir. Havale, EFT, POS gibi modüllerin olmasına gerek yok. Bütçemiz 50-60TL civarıdır.

İlgilenen arkadaşlar PM ile ya da skype ile iletişime geçebilirler.

İş için bir arkadaşla görüşülüyor, eğer olmazsa tekrar yazacağım.
yigitcankus

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

WebticaretX WebticaretX Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Eticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 1 / 9
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam o iş 50 60 Tl olmaz bilginiz olsun tema uyarlama gibi ve birçok düzenleme düşük olmaz bu yüzden fiyatları öldü neyse yapacak kişiye hayırlı olsun

TolgaKARAHAN TolgaKARAHAN Developer Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Developer & SEO Expert
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 34 / 62
  • Ticaret 10, (%80)
WebticaretX Mesajınızı okuduğum zaman daha ılımlı bir cevap vermeyi planlıyordum ancak kim olduğunuzu öğrendikten sonra sizin kendiniz isteyerek bize ulaşıp almış olduğunuz iş hakkında bu şekilde yapmış olduğunuz yorumu yakıştıramadım. İşi yarım yamalak yapıp direk ne zaman yollarsınız parayı gibi sorular yöneltebileceğinizi, yaptığınız yorum içerisinden anlamalıymışız. İş sizden alınmıştır.

yigitcankus yigitcankus balonsatis.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Balon İmalat & Üretim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 824
  • Beğeniler 634 / 145
  • Ticaret 12, (%100)
Bilgi yanlışlığını düzeltmek istiyorum; Ücret konusunda hiç bir sıkıntı çıkmamıştı fakat işi yarım yamalak yapıp konusunda da yapılmış bir iş söz konusu değildir. Sadece zaman kaybı...

Ticaretin bittiğini bir kez daha doğrulamış oluyoruz...

@WebticaretX Mesajınızı okuduğum zaman daha ılımlı bir cevap vermeyi planlıyordum ancak kim olduğunuzu öğrendikten sonra sizin kendiniz isteyerek bize ulaşıp almış olduğunuz iş hakkında bu şekilde yapmış olduğunuz yorumu yakıştıramadım. İşi yarım yamalak yapıp direk ne zaman yollarsınız parayı gibi sorular yöneltebileceğinizi, yaptığınız yorum içerisinden anlamalıymışız. İş sizden alınmıştır.

Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com
wmaraci
wmaraci

WebticaretX WebticaretX Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Eticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 1 / 9
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam alınmış paramı var ben kimseye para konusu acmadim direk ise koyuldum ve emin olun zaten bilgi verilmeden iş alınması ayrı bi konu tüm kurulumlar temanın full halı ayarlanmisken neyse hocam kurulum hediyem olsun ama şunu anladım ki iş yapılacak adamı iyi seçmek lazım bilgi verilmeden işin alınması ve bilgilendirmeyi en başta yapılmış olduğu halde neyse isinizde değilim hayırlı forumlar

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al