Merhabalar.
Şu an 39ekran üzerinde yoğunlaştığım için diğer sitemle ilgilenemiyorum. Bu blogu işletecek birilerini arıyorum.
Site kampanyalar, indirimler ve internette satılan ürünlerin en ucuzunu bulmak ile ilgili. Büyük sitelere rağmen potansiyeli yüksek olan bir girişimdir. Çok iyi meblağlar kazandıracağına emindim fakat iki siteyle birlikte ilgilenemiyorum.
Siteyi işletecek kişiye emanet edicem tamamen. İsterse kendi hostuna atar, isterse benim hostumdan devam eder. Asla siteye karışmıycam. Siteyi işleten kişi belli bir yere geldiğinde reklam koyabilir ve kazanç elde edebilir. İstediğim tek şey reklam koyulduğu zaman %15 veya %20 gönlünden ne koparsa verilmesidir.
Aslında bunu da istemiycektim fakat benim de ufak tefek ihtiyaçlarım var.
Ayrıca belirteyim. Şu an genel olarak kullandığım google hesabından adsense banım olduğu için farklı bir hesap açtım ve ondan tanıttım googlea. Siteyi biraz ilerlettikten sonra adsense almakta sıkıntı olmaz kaliteli olduğu sürece. Ayrıca site içeriğinden dolayı adsense reklamlarına tıklanma oranlarının yüksek olacağına gayet eminim.
İlgilenen kişiler pm veya konu altından iletişime geçebilir.

Adres: www.sanslipazar.com

Ayrıca belirteyim. İsteyen kişiler e-ticaret sistemi kurup o şekilde de işletebilir. İncir.com veya kendilerine ait olan sistemleri. Domain jenerik olmasa da projelik bir domaindir bana göre.