-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Yasalara aykırı değil mi bireylerin rızası olmadan bilgilerinin ücretli veya ücretsiz olarak üçüncü taraflarla paylaşılması?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yasak ama hala yasak delinmeye çalışıyor
Gümrük bakanligina e devletten bir yazı yazıyorsun sonra ceza kapıya gelince firma vay anam yanlışlıkla yollanmıştır diyor ama nafile cezalar xxxx ten başlıyor :-)
Ben şikayet ediyorum valla çatır çatır 10 dk mı alıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Sektörü
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
valla arkadaşlar yasak olup olmadıgını bilmiyorum sonuçta binlerce çağri merkezi var bunlarin datalari elbet bir yerden geliyor ben arkadaşimin istegi ricasi üzerine açtim kurallara aykırı ise konu kaldirilabilir sıkıntı değil benim için ama yasa dişi olsa idi bugün binlerce çağri merkezi kapısına kilit vururdu
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
data satışı ve alışı yasal değil aynı zamanda kişilik haklarına tecavüzdür :)
VoyL
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ynR hocam çağrı merkezi santral kurulum işinin içindeyim. Kurumsal firmalar çatır çatır arayamıyor artık 1 mayıstan itibaren. Herhangi bir türlü kullanıcıdan izin almadıysan ve sen o kişiye mesaj,mail yada sesli olarak iletişim kurup satış vb. birşeyler yapmaya çalışırsan cezai suç işlersin. Şuan tüm kurumsal büyük datalı firmalar, elindeki kullanıcılardan izin almak için değişik yollar izliyor bknz bankalar iphone kampanyası yapıyor orada evet e tıkladığında tüm datalarının her türlü amaç adına kullanılmasına izin veriyorsun. Diğer büyük firmalar çağrı merkezi vb. hastaneler tek tek otomatik olarak sistemdeki herkesi arar ve izin ister izin vermeyenleri listelerinden çıkartır. Cezai yaptırımları çok büyük olur çünkü.
1 kişi bu mesajı beğendi.
alprn35
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
şu delirten klima firması demek size ait bolca andım sizin ekibinizi haberiniz olsun sanki siz arayınca anında klima alma isteği uyanıyor bizde